De kwaliteit van nieuw. Alleen de prijs is beter!

De kwaliteit van nieuw. Alleen de prijs is beter!

Je bent op zoek naar een laptop of smartphone? Voor nieuw betaal je dan altijd de hoogste prijs. Wil je niet de hoofdprijs betalen? Dan biedt SWOOP jou het beste alternatief voor nieuw. Een refurbished toestel van SWOOPheeft een vergelijkbare levensduur en kwaliteit als nieuw. Alleen betaal je hiervoor altijd een betere, lagere prijs als dat je voor nieuw zou neerleggen.

 

Refurbished. Wat wil dat zeggen?

Een refurbished toestel is een ‘gebruikt’ toestel dat een tweede leven krijgt van SWOOP. In het SWOOP laboratorium worden de refurbished toestellen klaargemaakt voor hergebruik. Het technisch hoog opgeleide personeel kijkt het toestel helemaal na. Het toestel wordt zelfs opengeschroefd, zodat de binnenkant nagekeken kan worden. Mocht een onderdeel niet naar behoren werken, dan kunnen onze technici het direct oplossen.

 

Voordelen van refurbished

·      Altijd 2 jaar garantie op jouw aankoop

·      Bestel je op werkdagen voor 22:00, dan heb je jouw toestel morgen al in huis

·      Geleverd met de nieuwste software

·      Onze smartphones en laptops worden geleverd inclusief laadaccessoires. Bestelt u een iMac, dan worden de muis en het toetsenbord meegeleverd

·      Altijd 40 dagen uitprobeertermijn

 

Dankzij de SWOOP-inspectie is de levensduur en kwaliteit van een SWOOP toestel vergelijkbaar met nieuw. Alleen betaal je hiervoor een veel betere, maar vooral lagere prijs als je voor een nieuw exemplaar neerlegt.

 

Je refurbished laptop, iMac, tablet of smartphone koop je natuurlijk bij SWOOP! Het beste alternatief voor nieuw!