Lancering nieuwe webshop voor industriele lampen

Industriële lampen zijn hot! In steeds meer interieurs wordt een industrieel tintje verwerkt, waar een industriële lamp aan bij kan dragen. Naast industriële lampen plaatst men ook geregeld stellagekasten, industriële accessoires en soortgelijke voorwerpen in de inrichting van zijn of haar woning. Het fraaie aan industriële lampen is de diversiteit in het aanbod van deze lampen. Kies bijvoorbeeld voor een grote, strakke industriële lamp in een modern interieur, of ga voor een kleinere, chiquere lamp voor een klassiekere inrichting. Zo is de kans groot dat u een industriële lamp vindt die aansluit bij uw huidige interieur!

Een van de aanbieders van industriële lampen is Industria Lampen. Onlangs introduceerde Industria Lampen een nieuwe webshop, met een nog groter aanbod aan industriële lampen. U vindt Industria Lampen op https://industrialampen.nl/.

Een groot aanbod aan industriële lampen

Industria Lampen biedt een breed scala aan industriële lampen aan. Naast het verschil tussen een moderne en een klassieke industriële lamp, kunt u variëren in het formaat van de lamp, het type lamp en de kleur van de lamp. Wilt u bijvoorbeeld een lamp voor op tafel? Een industriële lamp voor aan de muur? Een lamp om het hoekje naast de bank mee op te kunnen vullen? Enzovoorts. Industria Lampen biedt het u!

De kleuren van industriële lampen lopen uiteen van een dieprode kleur, tot een felgroene variant. Het is sterk van uw huidige interieur afhankelijk welke kleur industriële lamp het beste bij uw woning past. Een kleine rode lamp heeft vaak iets romantisch en gezelligs, terwijl een zwarte of andere donker gekleurde lamp perfect past in een modern interieur.

Waarom een lamp bij Industria Lampen bestellen?

Op welk vlak verschilt Industria Lampen van andere aanbieders van industriële lampen? Ten eerste importeert Industria Lampen de industriële lampen zelf vanuit Oost-Europa. Lampen worden dus niet in een West-Europese fabriek gemaakt, wat bij veel andere aanbieders van industriële lampen wel het geval is. Dit maakt de industriële lampen van Industria Lampen authentiek en geeft je woning het gewenste industriële tintje.

De meeste industriële lampen uit het assortiment van Industria Lampen zijn afkomstig uit oude fabrieken in Oost-Europa. In deze fabrieken was het vroeger dermate donker, dat men op zoek was naar een effectieve en goedkope manier om de fabriekshallen en –gangen te kunnen verlichten. De industriële lamp bood hier destijds de perfecte oplossing voor, met zijn simpele vormgeving en stevige basis. Veel van deze lampen zijn verloren gegaan, maar het is Industria Lampen gelukt om een aantal van deze authentieke industriële lampen naar West-Europa te halen. Voor welk type industriële lamp kies jij?