Kies voor een echte website bouwer en niet een doe het zelf webwinkel

Kies voor een echte website bouwer en niet een doe het zelf platform

Voor alles is er tegenwoordig een webshop of webwinkel. Voor websites zijn er een hoop platformen waar je zelf een website kunt maken en/of voor een klein bedrag een website kunt laten maken. Deze platformen zijn uiteindelijk voor veel bedrijven niet geschikt als website omdat de kwaliteit en bedrijfsuitstraling op zulke platformen te wensen overlaat. Platformen als DTG, Scrolla, WIX, Jimdo etc. claimen vaak een perfecte oplossing maar de praktijk is vaak zeer teleurstellend. Bedrijven moeten ontzettend veel zelf uitvoeren en zijn hiermee veel tijd (en daardoor geld) kwijt. De service is matig en de flexibiliteit nihil.

Dit is waar een lokale webbouwer een ondernemer van een MKB bedrijf uitstekend bij kan helpen. Deze zijn vaak flexibel, professioneel en bieden een mate van kwaliteit aan die goed past binnen de prijs-kwaliteit verhouding van een professionele bedrijfswebsite laten maken.

Mocht je toch naar een doe het zelf platform gaan om je website te maken zorg er dan goed voor dat je vooraf weet wat je wilt qua aantal pagina’s, menustructuur, functionaliteiten en ontwerp. Let goed op wat er wel en niet een goed websitepakket is opgenomen Vaak zijn deze erg gelimiteerd.