Sterke vloeren kopen

Sterker dan beton

Epoxy gietvloeren zijn enorm hard, zelfs twee keer harder dan beton. Door die hardheid is het niet in ieder huis raadzaam om de epoxyvloer te plaatsen. Als u of uw kind in huis valt dan komt dit aanzienlijk harder aan dan bij andere vloersoorten. De vloer zelf is stootvast en slijtvast waardoor kans op schade aan de vloer zeer klein is. Door de naadloze afwerking kan de vloersoort een unieke uitstraling aan de woning geven. Ga ook eens naar Gietvloer Gorinchem voor meer info. 

Niet nóg een toplaag nodig

Epoxy vloeren zijn keihard, wanneer u dus liever een wat elastische vloer wil dan kunt u beter gaan voor een gietvloer van polyurethaan. Een groot voordeel van epoxyvloeren is dat deze geen extra beschermlaag nodig heeft. Het materiaal is van zichzelf zo sterk en functioneel dat verdere afwerking niet nodig is.  Met al deze voordelen kunt u ongetwijfeld een aantal scenario’s bedenken waarbij de epoxyvloer voor u interessant kan zijn. Gietvloer Antwerpen kan u ook van dienst zijn al u in Belgie woont, een persoonlijke service voor uw gietvloer!

Weet u niet precies wat een gietvloer is? Geen probleem, leggen we dat even uit. Een gietvloer is een soort afwerkvloer die op bijna iedere ondergrond kan worden aangebracht. Gietvloeren kunnen van verschillende soorten materiaal worden gemaakt waarbij polyurethaan en epoxy de twee meest voorkomende materialen zijn.