Klik Klak Verhuisdozen van Verhuisboxen altijd succes verzekerd bij elke verhuizing!

Verhuisdozen zijn niet alleen om te verhuizen maar ook om mee te bouwen. Een kartonnen verhuisdoos is zoveel meer dan puur een verhuisdoos.

Iedereen kent wel de kartonnen verhuisdozen om te verkassen en om in te pakken. Verhuisboxen BV heeft een heel eigen lijn Klik Klak verhuisdozen ontwikkeld. Deze verhuisdozen  zijn in een beweging op te zetten of in te klappen. Zonder tape te sluiten en middels de verstevigingsband  die in het karton is meegeweven zijn deze verhuisdozen ijzersterk. De Professionele Klik Klak verhuisdozen hebben een draagvermogen van 100 kg en een stapelwaarde van 600 kg. De allersterkste verhuisdoos in Holland en Belgie.

Klik KLak Verhuispakketten van verhuisboxen erkende verhuizers verhuisdoos

Kartonnen verhuisdozen zijn ook heel goed te gebruiken om enorme constructies te maken.

Zoals een doolhof van kartonnen dozen of een kasteel. Als je heel artistiek bent dan kan je het karton van gebruikte verhuisdozen ook gebruiken om bijvoorbeeld een zelfportret te maken, lantaarn, zetel of byciclette. In feite kun je het niet zo gek verzinnen, maar met kartonnen verhuisdozen kun je heus alles maken. Het enige wat je nodig hebt is fictie.

Karton is een natuurproduct en daardoor zeer duurzaam en zeer praktisch in recirculatie. Kartonnen dozen zijn niet meer weg te denken in verhuizingen, doch ook in opslag, transport en emballeren wordt veel karton gebruikt.

Verhuisdozen zijn in veel gevariëerde kwaliteiten en maten te bemachtigen en er zijn veel aanbieders die eveneens nog eens gebruikte verhuisdozen aanbieden. Verhuisdozen koop je bij een erkende verhuizer, bij verhuisboxen of je kan kartonnen verhuisdozen verwerven bij de bekende bouwmarkten zoals de Praxis en Gamma.

Verhuisdozen in diverse uitvoeringen, maten en kwaliteit voor een succesvolle verhuizing.

Verhuisdozen zijn er in verschillende modellen. Je hebt de Amerikaanse vouwdoos die je met tape moet dichtplakken. Dit is een gewone kartonnen verhuisdoos met 4 flappen onder en boven. Je hebt de klassieke verhuizers verhuisdoos, die alle professionele verhuizers gebruiken. Dit is een zware zelfsluitende verhuisdoos met een 3 dubbele bodem en kan tot 5 keer hergebruikt worden. Verhuisboxen brengt het nieuwste model verhuisdoos op de markt onder de merknaam Klik Klak verhuisdoos. Deze verhuisdoos is sterker dan de klassieke verhuizers verhuisdoos. Deze verhuisdoos is in een klik op te zetten en in een klak weer plat te maken. Dit is de sterkste en meest makkelijke verhuisdoos op de Nederlandse en Belgische markt.

Dozen om te verkassen maar ook om mee te construeren. De tijd dat een verhuisdoos alleen een opbergdoos is, is allang voorbij.

Gewaad en dekbedden kun je het beste in daarvoor bestemde kledingdozen-kledingboxen doen. Deze handige kledinghangkasten van karton hebben een mogelijkheid om 40 kledingstukken op te hangen en beneden in de kast is dan nog plaats voor dekbedden en kussens. Wel zo makkelijk met verhuizen dat al je kleren zo vanuit de ene kast in de andere kast gehangen kan worden zonder te verfrommelen. Het scheelt dat kleding dan niet in een zak of koffer moet worden gepropt. Een bijkomende handigheid is dat je de kartonnen kledingkast na de verhuizing makkelijk als extra hangkast kan gebruiken voor bv. je winter of zomer kleding.

In de zomermaanden gaan scholen meestal uitruimen of verkassen en moeten de computers en schoolartikelen bewaard worden. Verhuisboxen heeft ideale barreldozen voor deze verhuizingen. Barreldozen zijn 3 keer groter dan een standaard verhuisdoos en vaak een literinhoud van meer dan 125 liter. Dit is de ideale doos, om alle grote spullen te verpakken om te verhuizen of op te slaan. Deze barrel verhuisdozen zijn niet alleen goed voor de opslag, maar ook voor containervervoer, transport en emigratie.

Verhuismaterialen zijn ook noodzakelijk bij elke verhuizing

Huisraad bescherm je het beste met professionele verhuisdekens. Deze zijn goed inzetbaar om net die hoekjes van je kostbare meubilering te behouden gedurende een verhuizing als er toch accidenteel tegen een dorpel op gelopen wordt. Immers is een verhuizing niet zonder risico.

Boeken en eetservies kun je beter in wat kleinere handzame kartonnen verhuisdozen inpakken. Grote dozen zijn dan onpraktisch en zijn dan al snel te zwaar beladen. Buiten dat de doos dan niet meer te tillen is zal ook het karton het niet houden.

Voor alle creatieve uitingen van wat je allemaal met karton kan doen kijk dan eens op de site van Verhuisboxen bij nieuwsberichten. Verhuisboxen geeft alle advies voor een geslaagde verhuizing met handige verhuistips.

Kostbare items zoals borden en servies pak je in met noppenfolie of pakpapier.

Noppenfolie isoleert en beschermt enorm goed. Noppenfolie ook wel bubbeltjesplastic genoemd is een echt stootblok. Duw je toch per ongeluk je borden tegen een ander voorwerp, dan zullen de luchtkussentjes van de noppenfolie dit opnemen en blijft je eetservies heel.

Op het web zijn veel aanbieders van kartonnen verhuisdozen en de prijsverschillen zijn regelmatig aanzienlijk.

Bij de keus van verhuisdozen is ook de maat van de kartonnen verhuisdoos van belang. Het lijkt praktisch om allemaal dezelfde maat doos te kopen voor een verhuizing, maar al snel loop je tegen bv het volume van schilderijen op. Ook outfit en dekbedden nemen veel ruimte in. Het wijselijk om voor een verhuizing eens goed te kijken hoe je al je zaakjes gaat verpakken en welke maat verhuisdozen nodig zijn.

Bij emigratie kun je het beste een afgesloten verhuisdoos gebruiken zonder handvatten. Door de lange reis met bijvoorbeeld een container kan er door de handvatten veel stofdeeltjes en vuil in de doos komen. Verhuisboxen heeft speciale volume verhuisdozen of barreldozen. Prima voor landverhuizen en container vervoer. Gebruik professionele verhuisdekens voor de bescherming van al je kostbare meubilair. Verhuisdekens beschermen tegen krassen en butsen tijdens een verhuizing.

Onze Belgische klanten kunnen veel informatie vinden over verhuisdozen, verhuisdekens en noppenfolie op Verhuisboxen.be