Welke vloeren gaan lang mee

Gek genoeg gaan de meest populaire vloeren in huizen niet erg lang mee. De meest vloeren in huizen zijn namelijk laminaat of gewoon en vloeren. Dit zijn mooie en vaak ook karaktervolle vloeren maar het nadeel is wel dat ze een levensduur van slechts een aantal jaar kennen. Daarnaast zijn deze vloeren niet erg stevig waardoor er snel deuken kunnen ontstaan bijvoorbeeld.

Welke vloer is het beste

Als u een vloer nodig heeft die wel lang mee gaat dan kan u het best kiezen voor een kunststof gietvloer. Dit zijn stevige vloeren die bestaan uit verschillende gietvloer (hars) lagen. De vloeren zijn extra sterk door deze mix van verschillende lagen hars. Vervolgens wordt de vloer afgewerkt met een coating en een kleur naar wens. De gietvloer kent bovendien geen randen waardoor er geen rommel en vocht doorgelaten wordt.

Kies een gietvloer

Meer Gietvloer tips vindt u op deze website. Zoals duidelijk zal zijn adviseren we u in dit artikel om te kiezen voor een gietvloer voor uw huis. Naast de bovengenoemde voordelen zijn deze vloeren ook nog eens eenvoudig in het onderhoud. Wat wilt u nog meer?

Hoge kwaliteit

U bent waarschijnlijk op zoek naar een gietvloer van hoge kwaliteit anders was u niet bij dit artikel uitgekomen, hier vertellen we u graag wat meer over de wijze waarop gietvloeren worden aangebracht en waarom steeds meer mensen een gietvloer in hun huis toepassen. Ook andere kunststof vloeren komen in dit artikel aan bod want er zijn veel verschillende type vloeren waar u uit kan kiezen. Naast gietvloeren is er bijvoorbeeld ook vloercoating en de gietvloer bijvoorbeeld. Voor al deze soorten kan u terecht bij Coatingvloer.nl uit Amsterdam, deze ervaren vakmannen  kunnen u helpen met het hele traject, van ontwerp tot het aanbrengen van de nieuwe vloer!