De It-Shirts

Hi everyone,

Mijn naam is Lilly Lauren en ik ben oprichtster van www.lillylauren.nl. Onlangs is mijn boek uitgekomen Lilly Lauren T-Shirts zonder tekst met een daarbij horende T-shirtlijn. Het zijn  it-shirts met statements erop welke gebaseerd zijn op het verhaal uit het boek. De it-shirts zijn van 100% organisch katoen en 100% duurzaam. Zo is er tijdens de productie niet gewerkt met chemicaliën. Daarbij is er ook rekening gehouden met de werkomstandigheden van de boeren en hen families. Wij van Lilly Lauren willen het beste voor iedereen. De it-shirts zijn dus ook 100% kinderarbeid vrij. Dit geeft het dragen van dit it-shirt nog meer gevoel!

Daarover gesproken, wist jij dat achter elk it-shirt een verhaal zit? Zo gaat Chou Chou over Liam. Ja hoe zal ik hem eens introduceren? Laten we zeggen, dat hij mijn crush was in het verhaal. En oh, wat heeft het teweeg gebracht.

En wist jij dat het it-shirt Oh Boy! gaat over het stopwoordje van mij en mijn beste vriendin Bobbi? Wanneer er iets super heftigs gebeurt, roepen wij altijd Oh Boy! in koor. Hilarisch is dat.

En dan heb je nog het it-shirt Runnin’, dit is een van mijn favorieten. Deze is gebaseerd op het advies dat Noud (een van mijn beste vrienden) mij ooit gegeven heeft. Blijf gefocust and run your world!

Ben jij ook nieuwsgierig geworden naar mijn verhaal? Twijfel dan niet langer en bezoek mijn website: www.lillylauren.nl of neem contact op via info@lillylauren.nl