Optimale railverlichting

Railverlichting systemen vallen in eerste instantie misschien niet zo op; toch gaat het hier om de meest gangbare verlichtingssystemen binnen winkels. Het grote voordeel van LED railverlichting is dat de hele ruimte (in omtrek bijvoorbeeld) voorzien kan worden van rails, waar de spots inklikbaar zijn en volledig wendbaar zijn. Op deze wijze wordt een ruimte optimaal belicht, zoals dit noodzakelijk is binnen winkels waar producten verkocht worden aan een winkelend publiek.

De volgende keer dat u een eigentijdse winkel bezoekt, kijkt u dan eens goed om u heen hoe de verlichting is georganiseerd. Tien tegen één dat er gebruik wordt gemaakt van railverlichting.

Ook voor thuisgebruik geschikt?

Railverlichting kan zeer geschikt zijn voor particulier gebruik. LED railverlichting is overal te plaatsen waar gewenst en biedt een optimaal lichtschouwspel. Doordat de lampen via de railing te verplaatsen zijn, kunt u zelf naar hartelust de verlichting positioneren. Verveelt de lichtpartij u op den duur, dan verplaatst u de spots weer naar een andere positie.

LED lampen | Een excellente keuze

Kiezen voor LED verlichting is de beste keuze die u kunt maken. De LED lamp zelf bedraagt om en nabij dezelfde prijs als de spaarlamp, alleen gaat de LED lamp nóg langer mee dan de spaarlamp. LED lampen zijn daarnaast in sommige gevallen te dimmen, hoewel dit bij de meeste LED lampen tot op heden nog niet het geval is. Hieronder treft u echter een excellent voorbeeld van een dimbare LED spot van 12W.