Permanent ontharen

Heeft u het ook gehad om met scheermesjes, ontharingscrèmes of waxes de strijd tegen de steeds terugkomende haartjes aan te gaan? Wilt u zich geen zorgen hoeven maken over uw lichaamsbeharing? Dan is het permanent ontharen van Sensitif perfect voor u. 

Het permanent ontharen is voor iedereen tussen de 18-80 geschikt. Of u nu een man bent die van de haren op zijn gezicht, rug, borst of buik af wilt. Of een vrouw die haar benen, oksels of bikinilijn voor eens en altijd glad wil hebben. Onze mogelijkheden zijn oneindig. 
Bij het permanent ontharen kijken wij naar uw persoonlijke wens. Vanuit hier wordt er een behandelplan opgesteld. Vindt u het prettig om op bepaalde plekken een klein beetje haar te laten zitten? Ook dat is geen probleem. 

Voor een gemiddelde permanente ontharing zijn zo'n zes behandelingen nodig. Echter is dit afhankelijk van uw huid, haar en de plek waar het haar zit. Het gebied dat gelaserd wordt kan na de tijd wat rood worden, er wordt dan ook een verkoelende en verzorgende gel aangebracht om het voor u zo comfortabel mogelijk te laten zijn. 

Wilt u voor eens en altijd van uw ongewenste lichaamshaar af? Bent u klaar met het gestoei met mesjes, crèmes en waxen? Neem dan contact op met Sensitif via 020-6141020 of mail naar info@sensitif.nl.