Magimix, le blender

Magimix behoort tot de keukenmachine-topmerken en heeft vooral bekendheid gekregen vanwege de fantastische foodprocessor-keukenmachine. Magimix keukenapparatuur tref je dus niet alleen bij de consument in de keuken, maar ook (vooral) binnen horeca grootkeukens. 

Magimix Blender review

Iedereen die wel eens een goedkope blender in huis gehad heeft kent de nadelen; het blenden maakt een kabaal, waardoor gesprekken niet meer te volgen zijn. Deksels sluiten niet goed af, waardoor deze onder hoge druk van de kan af kan schieten, zodra er hete voedingswaren worden gemengd. Om nog maar niet te spreken over de wandeling die het apparaat maakt (onstabiele pressie, doordat het apparaat te licht is, of bij gebrek aan stabiliteit). Dit zijn echte ééndagsvliegen die de tand des tijds niet zullen doorstaan en na intensief gebruik alweer snel vervangen moeten worden. 

Zo niet bij de Magimix Blender. In verreweg de meeste reviews valt te lezen hoezeer het apparaat geheel voldoet aan wensen en verwachtingen! Meer dan een compliment waard voor Magimix! Lees hier alle Magimix Blender reviews

Sapcentrifuge 

Wie eenmaal de gemakken kent van de sapcentrifuge wil (en kan!) niet meer terug. Je kunt je groentes, rauwkost en fruit moeiteloos centrifugeren tot een heerlijk, heldere sap. Alleen, op welk apparaat valt de keuze? Want niet alleen levensduur en gebruikersgemak staan centraal bij de aankoop; ook het gezondheidsgehalte van de wijze waarop de sappen tot stand komen is van doorslaggevende factor. Lees er alles over op de sapcentrifuge koopgids