Nederlands Grootste E-sigarettenshop

EA-Sigaret.nl is één van Nederlands aller grootste webwinkels op gebied van verkoop elektrische sigaretten verkoop en toebehoren. Iedere klant, van starter tot ervaren gebruiker, vind hier de juiste product-advisering en benodigdheden. Het assortiment wat je kunt kopen bij EA-Sigaret.nl is divers te noemen. 

Voordelen van EA-Sigaret.nl

  • De klant weet zich verzekerd van een veilige aankoop: EA-Sigaret.nl is een Webwinkelkeur-aangesloten webwinkel
  • Snelle leveringen worden gehanteerd: op werkdagen bestelde producten worden dezelfde dag nog verzonden voor 18.00u
  • Gratis verzendingen gelden boven een besteed bedrag van € 50

E-sigaretten in alle varianten

De beste e-sigaretten zijn oplaadbaar en beschikken over in te stellen sterktes. De vele e-sigaretten beschikken elk over hun kwaliteiten en diverse opties. Het is in dit geval maar net waar de klant de voorkeur aan geeft. Binnen de webwinkel is veel product informatie na te lezen, maar komt de klant er niet uit en wenst deze graag persoonlijk advies, dan kan men vrijblijvend contact opnemen met de klantenservice. 

E-liquids

De e-liquid is separaat te bestellen. E-liquids zijn nodig om te kunnen verdampen. Deze worden verkocht in kleine flesjes die gekoeld bewaard dienen te worden (om de kwaliteit te kunnen blijven garanderen). De e-liquid dient bijgevuld te worden in de speciale houder (onderdeel van de e-sigaret), die vervolgens weer in de e-sigaret geplaatst wordt. Er zijn vele varianten e-liquids te koop; zowel de smaak kan gekozen worden, als ook de bestandsdelen (bij de DIY liquids). 

Bezoek de webwinkel van EA-Sigaret voor meer informatie