Originele geboortekaartjes? Maak uw eigen kaartjes

Natuurlijk bent u dolblij met de komst van uw kindje. Om andere mensen te laten zien dat u trotse ouder bent geworden van een kleintje, wilt u de mooiste en leukste geboortekaartjes versturen. Vindt u de meeste geboortekaartjes echter een beetje saai, voornamelijk omdat deze kaartjes al door zo veel andere mensen gebruikt worden? Dan kunt u er ook voor kiezen om originele geboortekaartjes te versturen door uw kaartjes zelf te maken.

 

Ontwerp uw eigen geboortekaartje

Er zijn diverse aanbieders waar u terecht kunt voor het zelf ontwerpen van uw geboortekaartje, waaronder Lief Leuk & Eigen. Lief Leuk & Eigen heeft niet alleen een vaste collectie met leuke geboortekaartjes die u kant-en-klaar kunt bestellen, maar biedt ook DIY geboortekaartjes aan. Dit zijn kaartjes die u helemaal zelf kunt ontwerpen, zodat u het perfecte kaartje kunt versturen om de geboorte van uw kindje aan te kondigen.

 

Direct aan de slag met uw unieke geboortekaartje

Wilt u een uniek geboortekaartje versturen aan uw familieleden, vrienden, collega’s en kennissen om de geboorte van uw zoon of dochter aan te kondigen? Ga dan direct aan de slag met het ontwerpen van uw eigen geboortekaartje en u weet zeker dat u een origineel geboortekaartje kunt versturen. Geen standaard kaartje dat de ontvangers van uw geboortekaartje al vaker hebben gezien, maar een geboortekaartje met uniek design.