Tijd voor haar extensions?

Hoe doen andere vrouwen dat toch? Sommige BN'ers lijken "ineens" over een wel heel weelderige haardos te beschikken, terwijl zij nog niet zo heel lang geleden toch een stuk korter haar hadden? Of er BN'ers zijn die gebruik maken van haar extensions (kunsthaar) zal natuurlijk niet snel duidelijk worden, want alle ingrepen (van plastische chirurgie tot andere verfraaiingen) worden doorgaans steevast ontkent, of het hele onderwerp wordt vermeden. Er rust een taboe op het gebruik van dergelijke hulpmiddelen. Toch zijn haar extentions aan een duidelijk opmars begonnen; want waarom wachten op iets wat snel binnen handbereik kan liggen …

Type extensions

Er zijn pakweg 2 type extensions verkrijgbaar: 1. Echt haar (wat duur is) en 2. Kunsthaar (wat een stuk voordeliger geprijsd is). Kunsthaar is tegenwoordig nauwelijks nog van echt haar te onderscheiden. Natuurlijk is er verschil, maar de dikke, synthesische kunstharen behoren nu toch wel echt aan het verleden toe. Kunsthaar wordt prachtig gemeleerd met het eigen haar en kan tot ieder gewenst, lang kapsel leiden. Het haar is ook te krullen, waardoor je prachtige effecten kunt creëren door het haar luchtig te krullen en andere haarstrengen stijl te laten. Deze look is op dit moment erg fashionable. 

De extensions zijn gemakkelijk in het eigen haar te clippen. Je kunt dit bij een kapper laten doen, maar ook iemand anders kan het voor je uitvoeren. Dankzij de duidelijke instructies zijn extensions voor iedereen gemakkelijk in het eigen haar te clippen.