Waagi, een must voor de winkelier

Menig ondernemer zal het verschijnsel ‘stille momenten’ herkennen; bepaalde tijdstippen in de week zijn nu eenmaal rustiger dan andere momenten. Het mag dan logisch zijn (ochtenden zijn nu eenmaal stiller dan middagen), maar echt wenselijk voor de omzet zijn dergelijke dagdelen niet. Om de klant toch te verleiden de zaak te bezoeken, worden er folders verspreid en nieuwsbrieven (online) verzonden met aantrekkelijke kortingen op bepaalde dagen.

Waagi App verspreid lokaal uw aanbiedingen

Kent uw winkel of bedrijf zo zijn stillere momenten? Plaats dan snel een mooie aanbieding op de Waagi App. U kunt denken aan korting op een specifiek product bijvoorbeeld. Deze aanbieding mag zo lang geldig zijn als u zelf wenst; zoals het u uitkomt. Lokale Waagi App gebruikers ontvangen hierop uw aanbieding (gebruikers kunnen aangeven in welk type aanbiedingen zij geïnteresseerd zijn; hierop ontvangt een specifieke doelgroep uw aanbieding).

Vervolgens komt men naar uw winkel, of bedrijf, en geeft vooraf aan dat zij van de Waagi korting gebruikmaken. U scant hierop de Waagi App van de gebruiker (zo herkent het Waagi systeem een sale). Hierna rekent u af met de klant zoals u dit gewend bent; per pin of contant. Meer is er niet nodig. Waagi is geheel gratis.

Slimme ondernemer zet Waagi in

  • Gratis te downloaden en te gebruiken
  • Te gebruiken voor Android en iOS
  • Verzend gratis uw (tijdelijke) aanbieding onder de Waagi App gebruiker
  • Ook geschikt voor aanbiedingen die slechts enkele uren geldig zijn
  • Zodra uw klant aangeeft uw Waagi aanbieding te gebruiken scant u bij de klant de Waagi code
  • Hierna rekent de klant met u af, zoals u gewend bent
  • Meer weten? Bezoek Waagiapp.com
  • Meer korting:┬ádiscountdude.nl