iPad hoes

iPad hoezen voor alle modellen iPads

In onze webshop iPadspullekes.nl ziet u dat wij voor ieder model iPad een iPad hoes hebben. Hoezen gemaakt van verschillende materialen, in verschillende kleuren, designs en prints. Klikt u in het menu op uw model iPad dan komen de bijbehorende iPad hoezen tevoorschijn.  En kunt u kiezen welke iPad hoes uw voorkeur heeft. Of het nu gaat om een simpele bruine zakenhoes of een vrolijke gekleurde hoes, hij zit in ons assortiment.  Voor ieders smaak! Kies de iPad hoes uit naar uw keuze, en reken snel en makkelijk af via de verschillende betalingsmogelijkheden op de site.

Garantie en service staan bij iPadspullekes op de eerste plaats!

Onze webshop staat al jarenlang bekend om zijn kwaliteit, garantie en service. Mocht u na aankoop van uw iPad hoes toch spijt krijgen en een ander model of design willen, dan kunt u uw hoes binnen 2 weken retour zenden. Bij iedere aankoop van een iPad hoes of een iPad accessoire krijgt u als extraatje  een gratis screenprotector en een styluspen cadeau.