Wifi Marketing: ook voor uw bedrijf

The next big thing betreffende commerciƫle Social Media activiteiten is Social Wifi. Rechtstreeks geautomatiseerd communiceren met de klant; in de praktijk kan dit inhouden leuke en toepasselijke aanbiedingen verzenden via mobiele apparatuur (zowel via Android als iOS) tijdens speciale gelegenheden. Te denken valt aan seizoensaanbiedingen, verjaardagskortingen, gelegenheidskortingen; voorzien van een layout, tekst en geldigheidsduur die je als zakelijkgebruiker zelf bepaald.

Social Wifi voor uw bedrijf

Veel ondernemers ondervinden ‘struggelingen’ wanneer het aankomt op succesvol Social Media gebruik. Facebookadverteren ter voorbeeld levert in vele gevallen maar bar weinig op. Het onderhouden van een succesvolle Facebookpagina kost de ondernemer vaak meer tijd dan verwacht. Zakelijke (online) ondernemers kunnen hierdoor wel eens ontmoedigd raken wanneer het aankomt op Social Media.

De komst van Wifi Marketing opent weer nieuwe deuren voor ondernemers die hun Social Media strategie noodzakelijk op een laag pitje hebben gezet. Door gebruik te maken van Wifi Marketing kunt u niet alleen rechtstreeks aanbiedingen en leuke acties communiceren met uw doelgroep, ook kunt u reviews laten ondervangen voordat negatieve publiciteit uw campagne(s) mogelijk kunnen schaden.

Hebt u behoefte aan een gedoseerde golf van positieve reviews? Ook het toekennen van positieve reviews, van een geloofwaardig karakter, behoort gewoon tot de mogelijkheden binnen het Spot On Wifi tool.

Meer weten? Bezoek de website Spotonwifi.com