iPad hoes

Uw iPad vanaf nu goed beschermd.

Bent u ook zo’n iPad fanaat en zit u dagelijks te werken op uw iPad? En neemt u uw iPad ook overal mee naar toe, naar binnen en buiten, mee op reis en naar uw werk? Dan beseft u natuurlijk ook dat u door uw dagelijks iPad gebruik een risico loopt. Een risico dat er aan uw dure iPad een beschadiging optreedt. Een beschadiging aan buitenkant, dat is zonde, maar een beschadiging aan de binnenkant dat is funest voor het functioneren van uw iPad. Al die beschadigingen kunt u voor een groot deel voorkomen door voor uw iPad een iPad hoes te kopen, een iPad hoes naar uw eigen smaak. Maar door die iPad hoes wordt uw tablet goed beschermd..

Vandaag een iPad hoes besteld, morgen al in huis.

Het beschadigen van een iPad komt vaker voor dan u denkt. Iedereen laat wel eens zijn iPad uit zijn handen glippen, maar de kans dat er een voorwerp op uw iPad valt is zeker ook aanwezig! En wat denkt u dat er gebeurt als er een glas drinken over uw iPad valt. Door allerlei gaatjes dringt de vloeistof uw iPad binnen en zorgt ervoor dat uw iPad ophoudt met functioneren. Waterschade is funest voor de levensduur van een iPad. En staat u weleens stil wat er met uw iPad gebeurt als u hem laat liggen in een warme auto? Oververhitting, schadelijk voor uw tablet. Een iPad hoes zorgt er echter voor dat al deze ongemakken worden voorkomen of verminderen. En als u vandaag zo’n iPad hoes bestelt, dan is vanaf morgen uw iPad beschermd.

Zonder verzendkosten

Omdat wij beseffen dat het heel irritant is als uw iPad beschadigd raakt en u hem voor langere tijd moet missen, bieden wij een snelle service aan bij het bestellen van een iPad hoes. Vandaag besteld voor 17.00 betekent dat u de iPad hoes morgen al in huis heeft. En u hoeft voor de verzending van uw iPad hoes geen verzendkosten te betalen. En mocht u bij levering van de iPad hoes toch niet tevreden zijn, dan kunt u de iPad hoes altijd binnen 1 dagen retour sturen.

Functies blijven beschikbaar!

Een groot voordeel van een iPad hoes is dat uw iPad in verschillende standen te draaien is. Horizontaal of verticaal, schuin of recht, u kiest u eigen voorkeursstand.

Voor iedere model iPad een iPad hoes.

Er zijn verschillende soorten hoezen voor alle soorten iPads. Het maakt niet uit welke iPad u gebruikt. U kunt een iPad hoes kiezen op kleur of soort materiaal, maar ook op design en prints. Wij hebben een supergroot assortiment op onze webshop. Kies in het menu op onze site het model iPad welke u in uw bezit heeft, en u krijgt meteen alle soorten iPad hoezen voor uw iPad in beeld. Met iedere iPad hoes is uw iPad voortaan beschermd tegen krassen en stoten, tegen waterschade en oververhitting. En bij iedere bestelling van een iPad hoes krijgt u gratis een screenprotector en een styluspen cadeau!

iPadspullekes.nl