Schiet altijd in de roos met Intager Professional Lasertag

Lasergamen is nog altijd een van de meest spannende activiteiten voor verjaardagsfeestjes, teambuilding-events, en andere activiteiten. Dit interactieve spel waarbij spelers in speciale uitrusting met een speciaal wapen hun best doen om het andere team te verslaan werkt natuurlijk het beste wanneer je de allernieuwste en beste apparatuur hebt. Intager is een van de belangrijkste fabrikanten van lasertag apparatuur ter wereld, en beschikt over de beste, snelste, en meest accurate apparatuur die je je maar kunt wensen.

Voor zowel binnen als buitenactiviteiten kun je hier de beste wapens en harnassen kopen. Daarnaast kun je optimaal benutten van de jarenlange ervaring en diepe kennis van het bedrijf om jouw lasergame de beste te maken.

Laser Apparatuur


Om zelf een lasergame op te zetten, kun je het beste beginnen bij de basis. Intager biedt hiervoor de Raptor 2S startersset aan. Deze set bestaat standaard uit tien headsets met tien bijpassende duizend milliampère-uur polymere accu’s, de Game Manager software die nodig is om het spel op te starten en te begeleiden, met daarbij natuurlijk de programmeer-adapter en een afstandsbediening, tien sets meervoudige opladers, en natuurlijk tien Raptor 2S wapens inclusief de benodigde tweeduizend milliampère-uur polymere accu’s.

Naast deze basisapparatuur kun je optioneel ook doelwitten, draagtassen, en helmen erbij bestellen, om spelers een nog betere en authentiekere ervaring te bezorgen.

Laser Wapen

Het lasergamegeweer dat Intager zelf ontworpen heeft, de Raptor 2S, is een professioneel wapen dat voor zowel binnen als buitenactiviteiten geschikt is. Het is een licht maar duurzaam wapen, sterk en zeer betrouwbaar. Het heeft meer dan 150 meter bereik in vol zonlicht, en is zeer accuraat dankzij het optische signaal, dat optimaal gekalibreerd is. De sensor heeft 180 graden zicht en is ongevoelig voor zonlicht. Naast het normale wapenarsenaal heeft de Raptor 2S ook speciale wapenopties, namelijk granaten, medic, en support.

Ook kun je er zelf voor kiezen of het wel of niet mogelijk is leden van je eigen team te raken. Het beschikt over een extra rail om het wapen op verschillende manieren te kunnen vasthouden en richten voor optimale snelheid en accuraatheid, en kan zowel semi-automatisch als compleet automatisch gebruikt worden.

De accu kan het tot wel twintig uur lang volhouden. De signaalsterkte kan voor elke situatie ingesteld worden in zeven verschillende stellingen, van tien tot 150 meter. Het wapen geeft zowel licht als geluidsmeldingen wanneer de speler geraakt is, en geeft ook geluidsmeldingen wanneer het wapen herladen moet worden.

Tijdens het herladen kun je het wapen niet gebruiken, maar je kunt wel zelf de laadtijd instellen. Bovendien is de software die nodig is om dit wapen te kunnen instellen en gebruiken gratis, je hoeft dus niet jaarlijks een licentie te kopen of vernieuwen.

Wapenarsenaal

De Raptor 2S is niet alleen maar een vuurwapen dat bedoeld is om de tegenstander uit te schakelen. Het heeft verschillende soorten munitie in het arsenaal waardoor je verschillende acties kunt ondernemen. Zo krijgt het spel veel meer diepgang, en kun je verschillende rollen onder de spelers in je team verdelen, waardoor iedereen op zijn eigen manier nuttig is.

Natuurlijk is er de gewone munitie, die je gebruikt om spelers van het andere team neer te schieten. Daarnaast kun je spelen als granaatwerper, waarmee je driedubbel schade toebrengt aan niet een maar meerdere spelers in de nabije omgeving van je doelwit. De granaatwerper heeft vijf schoten in zijn arsenaal die elk vier seconden laadtijd hebben. Hierbij moet je wel opletten dat je ook leden van je eigen team kunt raken. Ook kun je ervoor kiezen om geen schade toe te brengen aan de tegenstander, maar juist je eigen team te helpen door hun leven te herstellen of ze extra munitie te geven.

Met het arsenaal van de medic heb je tien herstelschoten die twee seconden moeten laden. Elk schot herstelt een speler volledig. Het arsenaal van de supporter heeft ook tien schoten die twee seconden laadtijd nodig hebben. Met elk support-schot geef je het doelwit vijf wapenclips. De verschillende rollen voegen een nieuwe dimensie toe aan het spel, en laten het spel net echt lijken. Lasergamen was nog nooit zo leuk als met de apparatuur van Intager.