Trendy telefoonhoesjes van Casimoda

Jouw smartphone is meer dan alleen maar een telefoon. Het is een verlengstuk van jezelf geworden. Het zegt veel over wie je bent, wat je leuk vindt en wat je stijl is. Het is een stukje presentatie van jezelf. Het gaat allang niet meer alleen om alle technische snufjes maar ook om het uiterlijk van je telefoon.  Een passend en exclusief telefoonhoesje dat volledig bij jou past. Casimoda begrijpt dat als geen ander. En natuurlijk geven de telefoonhoesjes jouw telefoon niet alleen een trendy uiterlijk maar zorgen ze er bovendien voor dat deze net zo shiny en krasvrij blijft als toen je ‘m kocht.

Passend bij jou

Bij Casimoda kun je door de exclusief ontworpen telefoonhoesjes jouw smartphone helemaal laten matchen met jouw stijl. Stem je hoesje af op je kleding, designer tas of zelfs je bril. Casimoda biedt je een enorme keuze aan trendy prints, er zit vast wat tussen dat past bij jouw persoonlijke stijl.

Hippe designers

Casimoda werkt met hippe designers en jonge illustrators die begrijpen wat er speelt. Requilia Fraser, aka Ila Dani, Sophie de Ruiter en Anna Wijnands stoppen hun persoonlijk visie en smaak op de mode die jij leuk vindt. De stijlvolle en te gekke telefoonhoesjes passen daar naadloos bij.

Er zijn telefoonhoesjes te krijgen voor de bekende smartphones als Apple, Samsung, Motorola etc. En natuurlijk zijn er hoesjes voor alleen verschillende modellen.

Samen met je beste vriendin

Met je beste vriendin doe je vast al heel veel samen. Shoppen, lunchen en uitgaan. Wel zo leuk om jullie telefoonhoesjes dan te matchen. En heb je meer dan een vriendin? Bij Casimoda kun uit de Best Friends Collectie een matchend telefoonhoesje uitzoeken met maximaal 5 vriendinnen. Zo wordt jullie vriendschap wel heel speciaal benadrukt.

Assortiment

Naast telefoonhoesjes hebben ze bij Casimoda nog meer handige en mooie producten in het assortiment die aan al jouw apparatuur optimaal beschermen, zoals:

  • Tablet Covers
  • Screen Protectors
  • Kabels en Opladers
  • Sportarmbanden

Neem de tijd en bekijk rustig het mooie en trendy spullen die ze te bieden hebben. Natuurlijk als kadootje voor jezelf, je beste vrienden of voor een groep vriendinnen samen.