Dit is de accessoire waarmee jij je outfit compleet maakt

Even eerlijk: hoeveel dames kunnen toegeven dat er heel wat tijd wordt besteed aan het samenstellen van een outfit? Dat is niks om je voor te schamen hoor, we hebben nou eenmaal veel eisen af en toe. Maar het komt uiteindelijk nog altijd neer op één probleem. Namelijk welke accessoires het beste bij je kledingkeuze past.

Met welke accessoire zit je altijd goed?

Natuurlijk kun je altijd kiezen voor een leuke tas die bij je top matcht of juist voor sieraden waarbij je huidskleur mooi tot zijn recht komt. Maar… er is een bepaald accessoire die er toch echt tussenuit springt. Dat is het telefoonhoesje. Waarom? Zonder telefoon kunnen we echt niet meer. Dat ding is een soort derde hand geworden. Je hebt ‘m dus waarschijnlijk ook bijna elk moment vast. En dan wil je wel dat je kleur hoesje mooi staat bij wat je die ochtend hebt aangetrokken. Of je nou een Huawei P9 lite hoesje zoekt of mooie iPhone 11 pro hoesjes.

De juiste kleur kiezen

Maar welk hoesje kies je nou voor welke outfit? Dat is eigenlijk heel simpel. Kies voor een telefoonhoesje waarbij er één kleur terugkomt in je outfit. Zo laat je subtiel, maar stijlvol zien dat je je hoesje bewust hebt gekozen die dag. Maar stel dat je zin hebt in een all black outfit, dan is dat het goede moment om het allemaal een beetje op te fleuren met een gekleurd hoesje. Hierbij maakt het in principe niet uit voor welke kleur je kiest.

De mooiste patronen

Behalve effen kleuren zijn er natuurlijk ook genoeg patronen waaruit je kunt kiezen – die uiteraard ook matchen bij je outfit. Wat dacht je van marmer? Of glitter? Genoeg leuke opties, dus dat betekent maar één ding: inslaan, inslaan, inslaan!

Dit reclame-artikel is geplaatst door (weasel pantless), gegevens zijn bekend bij en geverifieerd door de beheerder van deze website.