Promo pepermunt: een verfrissend relatiegeschenk

Pepermunt is een geschikt product om te laten bedrukken. Je kunt het vervolgens inzetten als promotiemateriaal door het uit te delen op evenementen. Een klein pepermuntblikje of verpakking past ook goed in een goodiebag. Het is daarnaast een leuk geschenk om te geven aan klanten of werknemers. Het geven van relatiegeschenken is een manier om relaties op te bouwen of te behouden.

Het is bovendien een manier om in het geheugen van mensen te blijven hangen. Zij zien natuurlijk steeds jouw merk als ze een pepermuntje pakken. Pepermunt kan gezien worden als een budgetvriendelijk en verfrissend relatiegeschenk.

pepermunt rollen laten bedrukken

 

Pepermunt bedrukken

Giftsware.nl heeft verschillende soorten promo pepermunt in het assortiment die bedrukt kunnen worden. Je hebt onder andere de keuze uit blikjes, potten, blisterverpakkingen, dispensers, doosjes en rollen gevuld met frisse ademsnoepjes. Veel van deze artikelen zijn in verschillende kleuren te bestellen. Je kunt de artikelen bestellen met of zonder opdruk. Indien je jouw merk, bedrijfsnaam of logo erop gedrukt wilt hebben, moet je dit aangeven.

Dit doe je door de open velden in te vullen en jouw voorkeuren aan te kruizen tijdens het bestelproces. Het is ook mogelijk om eerst om advies te vragen of een offerteaanvraag te doen.