Laurierhaag van onlinegroen.nl

Laurierhaag rotundifolia Is groenblijvend, ook in de winter. De laurier rotundifolia is de meest verkochte soort laurier en is een zeer geschikte haagplant om meer privacy in de tuin te creëren.

Hoge kwaliteit Laulierhagen

OnlineGroen.nl levert kwaliteit voor de beste prijs. Deze maand bieden wij 25% korting.

De laurierhaag wordt met kluit of in pot geleverd, wij leveren geen losse wortel, omdat wij die risico voor de klant te groot vinden dat de laurierhaag niet aanslaat: vanaf 1 oktober tot 1 juni wordt die met kluit geleverd, dit is beter voor het aanslaan van de Rotundifolia.

Laurier rotundifolia kopen

Laurier rotundifolia is een dichte struik. Het heeft prachtige glanzende groene bladeren. De bladeren zijn groot. De laurier rotundifolia is een snelgroeiend struik. Dit betekend dat hij ongeveer 30 tot 60 cm per jaar groeit. Een ideale haagplant. Hij groeit niet alleen in de hoogte maar ook in de breedte. Hierdoor heb je snel een dichte haag.

De voordelen van de laurier rotundifolia is de snelle groei en de prachtige grote bladeren. Hierdoor is het al snel een dichte haag; die ook nog een groenblijvend is. Dit betekent dat een laurier rotundifolia zijn bladeren het hele jaar door behoud. En dus het hele jaar groen is. Een laurier houd niet van natte grond!

Laurierhaag planten, wanneer?

Laurierhaag rotundifolia kan het hele jaar door geplant worden, Vanaf eind Mei tot ongeveer eind september wordt hij in pot geleverd.

Hoe plant je een Laurier rotundifolia?

Een laurier haag van rotundifolia kun je het hele jaar door planten. In de winter periode word de laurier rotundifolia geleverd met kluit. Vanaf ongeveer eind mei tot ongeveer eind september word de laurier rotundifolia met pot geleverd. Dit om het vocht bij de wortels te houden en uitdroging tegen te gaan.

Voor het planten van een laurier rotundifolia moet je rekening houden dat de laurier rotundifolia niet van natte voet houd. Plant het op droge voedselrijke bodem.

Voor grotere laurier rotundifolia vanaf 1,5 meter kun je 2 laurier struiken per strekkende meter aanhouden. Voor de kleinere maten onder de 1,5 meter reken je er 3 per strekkende meter. Zo krijg je een mooie laurierhaag.

Wij snappen dat laurierhaag een grote uitgave is daarom geven wij zekerheid: meer informatie treft u op onze website, OnlineGroen.nl