Betonbollen kennen verschillende functies!

Betonbollen zijn er in de eerste plaats voor onze veiligheid. Niemand kan om deze obstakels heen, dus ook auto’s niet en laat dit nu net de bedoeling zijn.

Met de plaatsing van betonbollen kun je op een relatief gemakkelijke en goedkope wijze het parkeerbeleid handhaven en voorkomen dat automobilisten hun voertuig parkeren op plaatsen waar dit niet is toegestaan.

Je kunt de betonbollen bijvoorbeeld ook tegenkomen in de buurt van banken of geldautomaten als ramkraakbeveiliging, voor het afbakenen van opritten, voor het creƫren van parkeervakken en voor het maken van een scheiding tussen een voetgangersgedeelte en de rijstrook.

Betonbollen hebben veel mogelijkheden

Zowel particulieren als bedrijven kunnen voordeel halen uit het gebruik van betonbollen. Pak het wildparkeren aan bij jou in de buurt aan, of maak parkeervakken bij jou in de buurt. De betonbollen zijn zwaar en robuust en staan daardoor stevig op hun plaats.

Beton is keihard en ijzersterk en de betonbollen zullen dus niet gaan vervormen, verweren of verrotten door bepaalde invloeden van het weer. De betonbollen gaan lang mee en zijn daarom een relatief voordelige oplossing voor het aanpakken van verkeerssituaties en het veranderen van de infrastructuur bij jou in de buurt.

Toegankelijk behouden dankzij betonbollen

Houdt gemakkelijk in- en uitgangen van bijvoorbeeld scholen of instellingen vrij, blokkeer de toegang van parken voor voertuigen en maak mooie parkeervakken zodat iedereen weet waar de voertuigen geparkeerd kunnen worden.

Betonbollen kunnen ook langs het water, of langs een kade geplaatst worden om te voorkomen dat automobilisten met hun voertuig te water raken. Bestel diverse type betonbollen online en geniet van de vele voordelen van beton en van de betonbollen.

Verschillende functies van betonbollen op een rij:

  • Als hindernis bij parkeerplaatsen, waarmee veiligheid voor het overige verkeer wordt gewaarborgd.
  • Anti ramkraak-object voor winkelpuien. Een stormkraak, waarmee men een winkelpui probeert binnen te rijden met de auto, wordt hiermee vrijwel onmogelijk gemaakt.
  • Decoratieve functie, vooral binnen kinderspeelplaatsen kom je versierde, beschilderde betonbollen tegen, waar kinderen allerlei spellen kunnen bedenken, zoals het ‘lopen’ over de versierde bollen.