Beste robotstofzuiger tegen dierharen

Robotstofzuigers zijn natuurlijk de ideale huishoudelijke hulp, dat wil zeggen: zolang je een betere robotstofzuiger koopt, van een excellente kwaliteit. Goedkope robotstofzuigers presteren niet al te goed zo leert de ervaring; geprogrammeerde programma’s worden niet goed uitgevoerd, hij rijdt telkens hetzelfde rondje, of hij blijft ergens steken en kan niet eigenhandig meer verder. Het is dus belangrijk om te investeren in een goede robotstofzuiger, anders kun je er beter geen een kopen.

Huisdieren bron van viezigheid in huis

Wie een hond of kat (of meerdere exemplaren) in huis heeft kent meestal het probleem; je kunt bijna dagelijks stofzuigen (vooral wanneer je huisdier in de rui is!) omdat de vloer bezaait ligt met haar. In de loop van de dag hoopt het haar zich op specifieke plekken op (vanwege luchtverplaatsingen in huis, zoals het openen van de deur etc.). Hoopjes haar op specifieke plekken, maar ook haar in het tapijt oogt onfris. Niet alleen is het onfris, je huisdier schudt nog veel meer van zich af in huis. Bekijk je hond eens in het zonlicht zodra hij zich uitschudt in huis. Wat zie je? Er dwarrelt haar in de lucht, maar ook stof en huidschilfers. Zijn honden tevreden, dan mogen ze graag meerdere malen daags lekker op hun rug rollen binnen of buiten. Doen ze dit in de tuin dan brengen ze ook nog eens zand en andere rommeltjes mee. Je kunt blijven stofzuigen met honden in huis. Dit is zoals het echt is. Wie hier geen zin in heeft kan een robotstofzuiger kopen

Robotstofzuigers die extra goed dierenharen opzuigen

Een goede robotstofzuiger geschikt voor een situatie met huisdieren, zal echt krachtig moeten kunnen presteren om hondenhaar uit tapijt te kunnen zuigen. Een zeer geschikt model is de Zoef robot “Jannie”. Deze robotstofzuiger is momenteel een van de beste verkrijgbaar en is zelfs geschikt voor mensen met allergie├źn. Zeer handig om in te zetten als je bezoek ontvangt wat kampt met allergie voor honden- of kattenhaar en allergie voor huisstofmijt. Jannie is niet voordelig, maar echt zeer kundig, gemakkelijk te bedienen en levert zeer goede prestaties.