Zonnepanelen van SolarCrew regio Eindhoven

In 2050, zo is het streven, moet Nederland energieneutraal zijn. Hoe deze toekomst er mogelijk uit komt te zien is nu natuurlijk nog niet uit te tekenen, maar denkbaar is het dat de Nederlander steeds minder vaak vliegt, of eigen autobezit heeft. De elektrische deelauto vormt hiervoor een oplossing. Wel duidelijk is dat zonnepanelen en windenergie de toekomst hebben. Wie slim zijn apparatuur bestuurt, kan zoveel mogelijk gebruik maken van zonne- en windenergie van dát moment. Dit betekent dat opladen en het gebruik van apparaten natuurlijk zoveel mogelijk moet plaatsvinden tijdens piekmomenten aan groene energie.

Zonne-energie, we gaan er in de toekomst gerichter mee om

Nu het salderen in principe vanaf 2031 niet meer mogelijk is, is het zaak om zo slim mogelijk met eigen opgewekte energie om te gaan. Dit houdt natuurlijk in dat apparaten, die aan te sturen zijn vanuit een app, gaan opladen bij een bepaald wattage aan stroom wat de panelen op dat moment draaien. Je moet de energie van dat moment benutten. Dit zal ook gelden voor de elektrische auto, fiets, apparatuur et cetera. Wisselbare accu’s moeten het mogelijk maken om altijd een volgeladen accu achter de hand te hebben als het niet kan wachten.

Steeds meer vraag naar energie

Het is dus in de nabije toekomst waarschijnlijk van aanzienlijk belang (ook voor de portemonnee) om eigen zonnepanelen te hebben en de energie zoveel mogelijk direct te gebruiken. Want wat energietarieven in de toekomst gaan doen, daar durven we nu nog niet over na te denken – zeker met de steeds groter groeiende vraag naar energie, nu fossiele brandstoffen steeds meer afgebouwd worden. Eigen zonnepanelen vormen hierop deels i.i.g. een oplossing.

Het Brabantse zonnepanelenbedrijf Solar Crew legt op regionale daken, van zowel bedrijven als particulieren, alweer ruim 10 jaar zonnepanelen. De ontwikkeling staat niet stil, waardoor Solar Crew ook alweer sinds langere tijd zonnepaneelparken aanlegt voor overheden en bedrijven. In de omgeving van Eindhoven, zoals het aangrenzende Veldhoven, Bladel en Valkenswaard, is ervaren speler op gebied van zonne-energie Solar Crew de gids voor de particuliere en zakelijke klant. Solar Crew zorgt voor de juiste zonnepanelen voor iedere situatie, vraagt daarnaast voor de klant subsidie aan, plaatst en onderhoud de zonnepanelen.

Meer weten? Bezoek hiervoor de website van Solar Crew.