Verfblikhouder van de toekomst

Dachten we dat we alles gehad hadden op verfgebied; is er ineens de Paintgripper. De Paintgripper is typisch zo’n verfhulpmiddel waarvan je denkt “waarom is ‘ie er nu eigenlijk pas?” Want de Paintgripper helpt je je verfspullen bij elkaar te houden op een wel héél gemakkelijke wijze. Op dit moment koop je de verfhulp, wat de Paintgripper is, alleen via de website. Natuurlijk is het streven dat de Paintgripper op een dag bij iedere bouwmarkt vanzelfsprekend verkrijgbaar is.

Schilderen bij lastige omstandigheden

Wie kent het niet; opzien tegen een verfklus omdat je jezelf in onmogelijke bochten moet wringen om op de juiste plekken te kunnen komen. Voorzichtig dip je de kwast in de verfpot om druipen tegen te gaan. Trap op, trap af. En dan is er ineens de Paintgripper. Je plaatst je pot verf er in (met een max draagkracht van 10kg!), je hebt de beschikking over twee kwastenhouders, je bevestigt de Paintgripper op een vlak oppervlak (wat niet poreus mag zijn) en hupsakee; het schilderen kan beginnen. Ook op plekken waar je bijna niet bij kunt komen. Want het vermoeiende, met lastige verfklussen, is het constant op en neer gaan om verf bij te dippen. Boven je macht werken wordt écht aanzienlijk minder zwaar op deze wijze.

Dealer worden

Voor o.a. bouwmarkten, maar ook overige type ondernemingen, kan het bijzonder interessant zijn om dealer te worden van de Paintgripper. Dit stukje innovatief schilderhulp is dermate interessant voor de eindgebruiker, dat dealerschap bijzonder lucratief kan zijn. De eindgebruiker kan de Paintgripper immers telkens weer opnieuw gebruiken, doordat het verfblik in de houder wordt geplaatst en er geen direct verfcontact is met de paintgripper – hiermee is de Paintgripper niet alleen duurzaam ten opzichte van wegwerp verfbakken, maar ook voordeliger voor de portemonnee op den duur. Informeer naar de mogelijkheden tot dealerschap op de website.

Huis laten schilderen? Le Soleil!