Waterontharder zonder zout bespaart veel geld

Waterontharder new generation® bespaart veel energiekosten Kalkaanslag veroorzaakt heel wat extra kosten. De energie- en waternota neemt snel toe. De levensduur van dure apparaten wordt verkort. Door de 1-malige aanschaf van de Multi ISO-gecertificeerde new generation® waterontharder van www.waterontharder.info bent u van al deze kalk ellende af.

Na montage zijn de voordelen direct te merken.

  • Na het wassen voelen uw huid en haar lekker zachter en veel minder droog aan en geen huidirritatie meer.
  • Het drinkwater smaakt beter en de douchecabine blijft stralend schoon.
  • Ontkalken van apparatuur wordt overbodig.
  • U gebruikt zelfs tot 50% minder waspoeder.
  • Noodzakelijke en gezonde mineralen blijven behouden – het gaat tenslotte om Uw gezonde, mineraalrijke drinkwater.
  • Als klap op de vuurpijl verwijdert de waterontharder ook nog eens alle oude kalkaanslag en voorkomt nieuwe kalkafzetting.

De professionele moduleopstelling wordt 120 dagen OP PROEF (niet goed = geld terug) geleverd en is binnen 5 minuten geplaatst! Kies nu voor de meest energiebesparende antikalk oplossing. Zelfs levenslang garantie is mogelijk! Heerlijk zacht kraanwater binnen 24 uur www.waterontharder.info