FotoOpCanvas.nl nu onderdeel van de FotoCadeau-groep

Kollum, 28 december 2016 – Afgelopen week heeft de FotoCadeau-groep er weer een nieuwe website bij gekregen. De groep, bekend van grote webshops als CanvasCompany.nl en FotoOpHout.nl, heeft de website FotoOpCanvas.nl nu onder zijn hoede genomen. Hierdoor is er zeker wat veranderd op de website.

 

FotoOpCanvas.nl

 

Misschien ben je al bekend met FotoOpCanvas, misschien nog niet. Zoals de naam al zegt, biedt de webshop de mogelijkheid aan om je mooiste foto af te laten drukken op een canvasdoek. Deze soort wanddecoratie is de afgelopen jaren onwijs populair geworden en is inmiddels bij veel mensen in huis te vinden. FotoOpCanvas.nl is gevestigd in Nederland en bezorgt zowel in Nederland als in België. Door de overname zijn er echter wel wat dingen veranderd. Zo heeft de website een hele andere uitstraling gekregen. De website is opnieuw ingedeeld en heeft een nieuw kleurtje gekregen. Hierdoor past de webshop goed bij de andere websites van de FotoCadeau-groep. Ook heeft FotoOpCanvas een nieuw logo gekregen. Tenslotte is er het één en ander veranderd wat betreft het assortiment. Het assortiment is namelijk behoorlijk uitgebreid. Waar je voorheen alleen een foto afgedrukt op canvas kon bestellen, is het nu ook mogelijk om bijvoorbeeld een foto op hout, foto op plexiglas, foto op aluminium of een foto op (tuin)poster te bestellen. Daarnaast is het ook mogelijk een fotocadeau te bestellen. Denk hierbij aan een sleutelhanger, mok of puzzel met foto. Door deze uitbreiding van het assortiment hoop FotoOpCanvas.nl nog meer mensen te verblijden met een fotoproduct.

 

Bekende zusjes

 

Voorheen was FotoOpCanvas.nl een website die volledig op zichzelf stond. Vorige week is dit dus veranderd en is het een onderdeel geworden van de FotoCadeau-groep. De groep, die inmiddels al meer dan 10 websites bezit, is vooral bekend geworden door de websites CanvasCompany.nl en FotoOpHout.nl. FotoOpCanvas heeft dus een aantal bekende zusjes. De groep staat garant voor een hoge kwaliteit, scherpe prijs en een grote klantvriendelijkheid. We mogen dus zeker wat verwachten van FotoOpCanvas.nl.