Geef een snurkbeugel cadeau

De leukste, meest ludieke cadeau's zijn vaak die cadeau's met een "dubbele bodem". Dames en heren met een "snurkende partner": lees vooral even door … 

De Snurkbeugel. Wat is het? 

Een snurkbeugel klinkt als iets wat een snurkgeluid veroorzaakt. Mis! Het tegendeel is namelijk waar: de snurkbeugel zorgt er nu juist voor dat er niet gesnurkt wordt. En dat is goed nieuws voor heel veel Hollandse mannen en vrouwen, want als er één ding is waar iedereen een hartgrondige hekel aan heeft dan is het? Juist: snurken. De snurkbeugel is letterlijk een beugel of "gebit" (vervaardigd van kunststof) wat voor het slapen gaan in de mond geplaatst wordt en gedurende de nacht gedragen wordt. 

Verstoorde nachtrust

Word je als partner wakker van je man of vrouw in het holst van de nacht, omdat het weer eens "zover" is (hij/zij snurkt), dan is er nog niet zoveel aan de hand indien je de slaap snel weer kunt hervatten. Maar daar knelt het 'm nu juist: de meeste mensen kunnen helemaal niet zo snel de slaap hervatten. Naast je 'zaagt het maar door'. Zie dan nog maar weer eens rustig verder te slapen. Uiteindelijk komt het er op neer dat je nacht na nacht een verstoorde nachtrust ondergaat; wat niet alleen kwalijk is voor je prestaties overdag, maar ook voor je humeur. 

Maatregelen

De snurkbeugel zorgt in dergelijke gevallen adhoc voor de juiste oplossing: draagt je partner een snurkbeugel, dan wordt snurken onmogelijk gemaakt en kun jij weer goed functioneren overdag. Heb je het idee dat je partner zoiets dergelijks nooit en te nimmer zelf zou aanschaffen? Dan koop jij, als verrassing, of als Valentijnscadeau, een snurkbeugel voor hem of haar. Je koopt 'm in verschillende type's op Snurkbeugel.shop (bezoek de website). Het snurken komt hiermee definitief ten einde.