De beste koffiemachines

Bij webwinkel “Krups-Dolce-Gusto.nl” koop je heel voordelig je nieuwste Krups koffiemachine; de Dolce Gusto.

De slimme en veelzijdige Dolce Gusto!

Daar waar andere koffiemachines alleen geschikt zijn voor het bereiden van koffie, gaat de Dolce Gusto van Krups een stap verder: het slimme koffieapparaat biedt de gebruiker tal van extra mogelijkheden, zoals het maken thee en de mogelijkheid om zelf verse cappuccino te bereiden.

In iedere gangbare supermarkt, maar ook online, kun je terecht voor de aankoop van koffie- en melkcups van Dolce Gusto. Ga je dus voor een cappuccino, of een caffé latte, dan vergt dit niet meer dan een melkcupje te plaatsen, om vervolgens het koffiecupje te plaatsen voor de afronding.

Voor het bereiden van theewater spoel je even enkele seconden de vochttoevoer door, zodat koffiedruppels geen kans krijgen zich te mengen met het theewater. Vervolgens kun je direct theewater aftappen wat klaar is voor gebruik. Zó gemakkelijk kan het zijn: de Dolce Gusto is niet alleen zeer divers in gebruik, maar het design mag er ook wezen!

Eigenwijs design

Wie kent de Krups Dolce Gusto niet!? Het sprankelend modernistische én veelkleurige design maakt deze koffiemachine tot een fraaie aanwinst voor je interieur. Er zijn zeer veel varianten verkrijgbaar; ga maar eens naar deze website en doe inspiratie op!