Eton staat voor luxe

Het merk Eton staat voor luxe en is afkomstig uit Zweden. De naam Eton is afgeleid van het Engelse Eton College. Eton Shirts gebruikt alleen uitstekende materialen van de hoogste kwaliteit tijdens de productie van haar overhemden. Deze hoge kwaliteit komt voort uit een van haar belangrijkste eigenschappen: vakmanschap.

Waarom Eton Shirts?

Eton Shirts staat bekend op haar uitgebreide assortiment. Iedere man kan bij Eton terecht voor een perfect overhemd. Naast dat Eton bekend staat om haar uitgebreide collectie zijn ze ook bekend doordat haar overhemden praktisch strijkvrij zijn. Op gelegenheden zoals huwelijken, belangrijke ontmoetingen of een gezellig etentje komt de collectie van Eton Shirts tot haar recht. In combinatie met een luxe stropdas, strak gesneden pak en eventuele accessoires komt u eruit te zien als een man die vertrouwen uitstraalt en een oog voor luxe heeft. Bent u nieuwsgierig naar wat de collectie van Eton Shirts u te bieden heeft? Kijk dan even op de website van Overhemden.com en bestel vandaag nog.

Welk overhemd van Eton Shirts past bij u?

De overhemden van Eton Shirts zijn verkrijgbaar in vier verschillende pasvormen. Zo is iedere man voorzien van de perfecte pasvorm. Zo zijn er:

  • De Eton Classic Fit: een model voor de grote omvang. Dit is een recht model welke verkrijgbaar is in grote maten.
  • De Eton Contemporary Fit: dit shirt heeft de pasvorm van een gemiddelde grootte met een eigentijdse uitstraling. Het shirt heeft een moderne fit en is licht getailleerd.
  • Eton Slim Fit: dit is een getailleerd model voor de wat meer gespierde man. De taille is hier veel kleiner dan de borst.
  • Eton Super Slim Fit: een slank model overhemd welke zeer getailleerd is, ook dit shirt is zeer geschikt voor de wat meer gespierde man.

Neem vandaag nog een kijkje in de webshop door hier te klikken.