Handige tv beugels van LCDwandebeugels

Flexibel, ruimtebesparend, veilig voor kleine kinderen en nog stijlvol ook, een tv beugel heeft veel praktische voordelen. Je kunt een televisie precies op de door jou gewenste hoogte monteren of kiezen voor een draai- en/of kantelbare tv beugel. De ruimte die een televisiemeubel in beslag neemt houd je zo over en de tv is minder prominent aanwezig als een soort kunstwerk aan de muur. Dit geeft rust in het interieur. Kinderen kunnen de televisie op een kast niet meer naar zich toe trekken met alle gevolgen van dien. Lelijke elektriciteitsdraden zijn bij een tv beugel eenvoudig uit zicht te halen met een kabelgoot of kabelkolom. Sommige tv beugels hebben een inwendig systeem om kabels weg te werken.

Een tv beugel in verschillende ruimtes

Kleinere of grotere televisieschermen hang je eenvoudig op met een tv beugel uit de grote collectie van lcdwandbeugels.nl. Vaste tv beugels die je strak tegen de muur kunt bevestigen in de woonkamer vind je hier van merken als OMB, DQ of Vogel’s. Voor een televisie met SONOS PLAYBAR is er een vaste muurbeugel van Flexson. Een draaibare en kantelbare tv beugel neemt wat meer ruimte in, maar is handig wanneer je vanuit meerdere hoeken wilt kunnen kijken. Je kunt zelfs kiezen voor een beugel met extra lange arm voor nog meer flexibiliteit van bijvoorbeeld DQ of NeoMounts. Van MyWall vind je een luxe muurbeugel met afstandbediening. Vogel’s heeft schitterende design tv beugels, speciaal geschikt voor in de slaapkamer. Ze zijn draaibaar en kantelbaar en vanuit je bed kun je zo zonder nekklachten comfortabel naar het scherm kijken. Voor een kleine ruimte, een caravan of camper is een tv beugel natuurlijk heel praktisch. Je hebt keuze uit draaibare en kantelbare muur- en plafondbeugels voor kleinere tv’s van Vision Mounts of OMB.

Uitstekende kwaliteit

Tv beugels vind je bij lcdwandbeugels.nl voor alle maten en merken televisies, elk met hun eigen VESA maat. Deze bepaal je door de afstand tussen de schroeven op de achterkant van de tv te berekenen in millimeters. Eventueel kun je een VESA adapter bestellen. De tv beugels zijn eenvoudig te monteren en worden vaak al kant en klaar geleverd. Ze hangen dus snel aan de muur. Uiteraard doen de stevige muur- en plafondbeugels van lcdwandmeubels.nl aan de hoogste veiligheids- en kwaliteitseisen. Geniet dus van extra comfortabel televisiekijken door je tv op te hangen.