Eetbare prints

Cupcakes en taarten zien er eigenlijk altijd wel fantastisch uit, maar met eetbare prints is de creatie helemaal af. Het zijn precies zoals je dacht, prints die je kunt eten. Het is een soort eetbaar papier met een opdruk van kleurstof. Deze eetbare prints komen in allerlei soorten, thema’s en maten. Denk aan een frozen thema, paw patrol, harry potter of een tekst met ‘bachelorette’ of ‘sweet 16’. Cupcakes en taarten met zo’n print erop kunnen gegeten worden op allerlei gelegenheden. Ze zijn te bestellen met enkele kleuren of teksten, maar ook met foto’s. Een eetbare print is makkelijk aan te brengen op een taart, cake of koek. Ze kunnen er als het ware gewoon op gelegd worden. Het is een leuke toevoeging of verrassing voor elke gelegenheid, je bent nooit te oud voor een mooie versierde cake of taart!

Een mooie versierde taart

Taart is iets dat in Nederland erg populair is op verjaardagen en feestelijke gebeurtenissen. De taarten op verjaardagen zijn vaak mooi gedecoreerd met allerlei versiersels, zoals slagroom, sprinkels, plaatjes en kaarsjes. Op die manier is een taart ook gewoon het leukst! Met een eetbare print kan de taart echt afgemaakt worden. Het kan klein of groot en het ontwerp kan zelfgekozen worden. Een leuke foto, afbeelding van iets wat die persoon leuk vind of een tekst met kleur. Alles is mogelijk met eetbare prints. Op ieder moment is het een geschikte versiering, omdat het ontwerp zelf gemaakt kan worden. Een tekst die zegt ‘geslaagd’, ‘beterschap’ of ‘hoera’. Het kan allemaal gecreëerd worden met een eetbare print. Met een mooie versierde taart kan de feestelijke dag niet meer stuk.

Eetbare prints opplakken

Het versieren van een taart is een hele kunst, maar eetbare prints zijn makkelijk aan te brengen op een taart of cake. De meeste kun je er namelijk gewoon op leggen. Andere moet je wel vast plakken met speciale eetbare lijm, dit is nog steeds een makkelijke klus. Eigenlijk is het dus de ultieme versiering, want het is mooi en je bent binnen no-time klaar. Zo kan iedereen een taart versieren! Kort gezegd, het is een leuke, makkelijke en snelle toevoeging aan een taart of cake die bij elke gelegenheid gebruikt kan worden. En het fijne is, ze kunnen gewoon gegeten worden.

Het kopen van eetbare prints

De eetbare prints zijn niet moeilijk te verkrijgen. Ze zijn te koop bij de bakkerij of een bakwinkel. Hier vind je alle benodigdheden die je nodig hebt als je gaat bakken. Je hebt namelijk niet alleen de versiering nodig, maar ook andere dingen, misschien een spuitzak, deegroller of bakvorm. Dit is allemaal te verkrijgen in een bakwinkel. Leuk om er eens te kijken als je toch op zoek bent naar eetbare prints! Kant en klare prints of zelf een ontwerp indienen, ze blijven leuk. Eetbare prints maken en taart of cake echt af. Bakken was al leuk, maar met deze versiering wordt het nog leuker. Voor elke gelegenheid een geschikte taart of cake, alles is mogelijk!

Dit reclame-artikel is geplaatst door (thijs.seoiskey), gegevens zijn bekend bij en geverifieerd door de beheerder van deze website.