Op zoek naar een ludiek cadeau? Denk eens aan een leuke funplaat!

Ludiek cadeau nodig? Een kentekenplaat met naam it is!

Het is vaak lastig om een leuk cadeau te bedenken voor iemands verjaardag, surpriseparty of afscheid. Vaak draait het dan uit op het geven van een envelop met geld, zodat de jarige zelf iets uit kan zoeken (lekker origineel!).

Een cadeau dat bijna altijd aan zal slaan is het geven van een kentekenplaat met de naam van de jarige. Je kunt deze funplaten in verschillende kleuren bestellen en bedrukken met verschillende kleuren letters. Vaak zie je deze kentekenplaten in de cabine van de vrachtwagen, waar dan de namen van de kinderen en/of de vrouw te vinden zijn.

Groot pluspunt van zo’n kentekenplaat is ook dat het een heel persoonlijk cadeau is. Het verrassingselement voor de jarige is vaak ook heel groot wanneer ze een funplaat met hun eigen naam cadeau krijgen.

Niet alleen voor verjaardagen is zo’n kentekenplaat een goed cadeau, maar ook bijvoorbeeld wanneer iemand afscheid neemt op zijn werk of 25 jaar in dienst is van een bedrijf. Het is dan ook een presentje dat voor altijd bewaard zal blijven en bijvoorbeeld wordt opgehangen aan de muur of op schouw wordt geplaatst.

Benieuwd waar je zo’n kentekenplaat met naam of tekst kunt bestellen? Op https://www.kentekenplaatonline.nl/ kun je deze eenvoudig bestellen. Voor €8,50 heb je al een funplaat met de naam van iemand erop. De kentekenplaat wordt dan binnen een werkdag bij je afgeleverd.