Paw Patrol groothandel

Een groepje van zes stoere pups worden geleid door de 10-jarige Ryder. Samen zorgen ze ervoor dat veilig blijft in Adventure Bay. Dat is in het heel kort de avontuurlijke kinderserie Paw Patrol. Van deze populaire tekenfilmserie is dan ook genoeg te krijgen op gebied van speelgoed en badspeeltjes. Je vindt het in een echte Paw Patrol groothandel. Het assortiment bestaat hier gemiddeld uit een breed aanbod speelgoed van de puppy’s en Ryder.

Over Paw Patrol

Paw Patrol is dus een avontuurlijke kinderserie. Het werd voor het eerst in 2013 op Nickelodeon uitgezonden. Inmiddels is deze razend populaire tekenfilm ook te zien via streaming kanalen. Kinderen zijn dol op dit tv-programma. Het verhaal gaat over een reddingsteam bestaande uit zes heldhaftige puppy’s. De puppy’s hebben ieder hun eigen kwaliteiten en karakter. Zo is Marshall een brandweer puppy en Chase een politie pup.

De schattige pups – welke ook de hoofdrol vormen in het assortiment van jouw Paw Patrol groothandel – zijn vastberaden en hebben hulp nodig om de inwoners van Adventure Bay (Avonturenbaai in het Nederlands) te beschermen tegen allerlei gevaren. Daar komen natuurlijk veel spannende reddingsacties bij kijken. De pups worden geleid door een 10- jarige jongen genaamd Ryder.

Leuk voor jongens en meisjes

De pups zijn zowel bij jongens als meisjes heel erg geliefd. Dat komt doordat de puppy’s elk een eigen karakter en uiterlijk hebben, dat bij de kinderen in de smaak valt. Bij een Paw Patrol groothandel vind je ook alles van de karakters Chase, Marshall, Rocky, Rubble, Zuma en Sky, En vergeet natuurlijk de leider Ryder niet.

Assortiment

Bij een Paw Patrol groothandel vind je dus een ruim en divers assortiment aan van deze avontuurlijke pups. Elke pup heeft zo zijn eigen voertuig om mee op pad te gaan. Dit zijn hun reddingsvoertuigen. Dat kan gaat om auto’s tot boten en zelfs helikopters. Maar ook hebben groothandels complete speelsets in het assortiment. De auto’s zijn er zowel in kunststof als in die-cast versie. Paw Patrol staat voor vriendschap, teamgeest en moed. En dat zal ook een kind voelen als hij of zij met het speelgoed speelt. Alleen of met vriendjes.

Voor baby’s en peuters

Het speelgoed is er voor baby’s en peuters. Voor deze laatste doelgroep zijn er leuke speeltjes om mee te nemen in bad. Denk aan die zes pups en ook weer de reddingsvoertuigen. Of wat te denken van de Avonturenbaai-toren die het kind op de badkamertegels kan plakken, een lichtgevend Chase-voertuig en een Chickaletta-figuur dat drijft.

Ontdek het in Paw Patrol groothandel showroom

Hoe je het ook wendt of keert: Paw Patrol veroveren steeds meer kinderharten. En als bijvoorbeeld speelgoedwinkel is het dan ook een aanrader om voldoende voorraad van de kinderserie te hebben. En daarbij ook bij te blijven. De serie blijft namelijk steeds vernieuwen met thema’s als Dino Rescue en Mighty Pups. Ga dus zeker eens langs de showroom van de groothandel van jouw keuze. Daar verwelkomen ze je met een kopje koffie en advies over de mogelijkheden van het speelgoed van Paw Patrol. Er is altijd een groothandel met bijbehorende showroom in de buurt waar je contact mee kunt opnemen.