Unieke Videozuil voor bruiloften

Ceremoniemeesters hebben het er maar druk mee; vooraf videoboodschappen opnemen voor het aanstaande echtpaar, om natuurlijk eerst een thuisafspraak te maken met de gasten, zodat er een mooie video gemaakt kan worden. Toch behoort deze aardige geste anno nu definitief tot de verleden tijd. Het is niet meer nodig om bij de gasten langs te gaan met een videocamera, want tegenwoordig gebruiken we hiervoor de videozuil.

Videozuil, voor spontane berichten

De videozuil, waar gasten ter plekke hun bericht aan het bruidspaar kunnen opnemen (in beeld en geluid) is een van de vele trends die zich de laatste jaren hebben ontwikkeld; alles om het bruidspaar een onvergetelijke dag te bezorgen. Gasten passeren de zuil en zien zichzelf op het beeldscherm; met één klik op de knop kunnen de opnames beginnen! Via deze verrassende wijze ontstaan de leukste berichten aan het echtpaar en .. de gasten zien er zelf natuurlijk ook op hun best uit, waardoor zij het vaak leuk vinden om opgenomen te worden.

Opname DVD

Alle berichten worden verzameld op een DVD die na afloop te verkrijgen is. Een videozuil is te huur bij speciaalzaken als Videopaal en wordt in alle plaatsen binnen Nederland verhuurd. Neem snel een kijkje op de website voor meer informatie over mogelijkheden, bestellen en tarieven.