Zo veel keuze raamdecoratie bij Creon

Als je op zoek bent naar nieuwe raamdecoratie dan zijn er veel mogelijkheden. Voor iedere woning met verschillende ramen en raamgroottes en voor iedere inrichting is er wel een oplossing te vinden. Maar hoe vind jij simpel raamdecoratie die bij jou past? Maak van tevoren een lijstje aan welke praktische en uiterlijke voorwaarden de decoratie moet voldoen. Vervolgens hoef je alleen nog maar de kleuren te bepalen die het best bij jouw interieur passen.

Raamdecoratie in landelijke of luxueuze sfeer

Er zijn verschillende type raamdecoratie die het zonlicht filteren en privacy garanderen. Houten jaloezieën hebben een stijlvol uiterlijk en een warme uitstraling. Ze filteren het zonlicht door het kantelen van de lamellen. Als je ze volledig sluit heb je perfecte privacy. In de donkere en koude maanden houdt dit type raamdecoratie de warmte binnen en in de warme zomermaanden houden ze de warmte juist buiten. Deze raamdecoratie werkt isolerend waardoor je energie bespaart. Je hebt de keuze uit neutrale tinten zoals wit, grijs, taupe of zwart. Verder zijn er natuurlijke houtkleuren zoals walnoot, eiken of mahonie. Dit past perfect bij een stoere houten vloer met landelijke meubels. Verder zijn plisségordijnen oftewel vouwgordijnen een elegant type raamdecoratie. Ze zijn verkrijgbaar in transparante, semitransparante of verduisterende stoffen. Deze raamdecoratie staat elegant en is bovendien sfeervol. Ze zijn geschikt voor ieder type raam en zijn bijzonder geschikt voor weinig inkijk maar met behoud van zonlicht.

Raamdecoratie voor ieder type inrichting

Rolgordijnen zijn bijzonder geschikt als een basis raamdecoratie in huis. Je kunt ze makkelijk combineren met bijvoorbeeld gordijnen. Goed geschikt voor elk type raam. Naast de normale rolgordijnen kun je ook kiezen voor duo rolgordijnen. Deze bestaan uit horizontale banen stof die om en om afwisselen met ondoorzichtige en doorzichtig stukken stof. Je kunt ze langs elkaar schuiven om zo de hoeveelheid licht in huis precies te bepalen. Geschikt voor de woonkamer, maar ook mooi voor in de slaapkamers of in een kantoor. Je kunt hierbij kiezen uit neutrale en volle kleuren of zelfs sfeervolle houttinten. Net als bij plisségordijnen of houten jaloezieën neemt dit type raamdecoratie maar weinig plaats in. De uitstraling van rolgordijnen is fris en strak en versterkt zowel een klassiek als een modern interieur. Verder heb je nog de keuze uit raamdecoratie in de vorm van paneelgordijnen. Deze zijn uitstekend voor een huis met grote raampartijen, of in een aangebouwde serre of kantoor. De verticale panelen accenturen de hoogte van de ruimte. De rails kun verschuiven en zo de lichtinval bepalen. Een paneelgordijn kun je voorzien van verschillende, gekleurde banen. Mooi om  en terugkomen te laten komen in je interieur.

Bij creon-raamdecoratie.nl kun je de verschillende raamdecoratie heel eenvoudig op maat laten maken.