Lego, ongekend populair onder kinderen!

We zijn er praktisch allemaal mee groot geworden: Lego. Vanaf halverwege jaren ’60 werd Lego in Denemarken geupgrade naar de alom bekende lego bouwsteentjes en was de succesformule geboren. In de loop der jaren bleef Lego groeien en meegroeien met een veranderende markt. Een hele prestatie, want vandaag de dag hebben kinderen weer geheel andere wensen dan pak weg 40 jaar geleden.

Lego, altijd populair

Door het continu moderniseren en inspelen op populaire cartoonhelden, maar ook door de ontwikkeling van eigen animatieserie’s (wie kent het niet: Lego Ninjago!) blijft Lego eigenlijk altijd actueel en populair onder kinderen (… en vele ouderen overigens!). Lego is een waar fenomeen, een instituut en we kennen het allemaal.

Het spelen met Lego is zowel goed voor de fantasie en inbeeldingsvermogen van kinderen, als voor de fijne motoriek. Kinderen leren zelf creĆ«ren of juist het uitvoeren van instructies aan de hand van de “bouwinstructies”.

Lego kopen

Lego kunt u uiteraard in iedere speelgoedwinkel kopen of natuurlijk gewoon online, op www.lego-bestellen.nl

Deze advertorial is geplaatst door (Suzan), gegevens zijn bekend bij en geverifieerd door de beheerder van deze website.