Kies ook voor kwalitatief hoogstaande interieurbeplanting

Stijlvolle interieurbeplanting: net dat beetje meer finesse

De finishing touch van een woonkamer of kantoor staat of valt met stijlvolle interieurbeplanting. Een kamer of bedrijfsruimte kan nog zo mooi ingericht zijn met meubilair en wellicht wat foto’s en schilderijen aan de muur, maar fris ogende planten maken het interieur tot in de finesses af.

Voordelen van interieurbeplanting

Naast de extra finesse die je aanbrengt in een ruimte, heeft interieurbeplanting nog behoorlijk wat andere voordelen. Zo zijn planten goed voor de luchtkwaliteit. Ze zuiveren CO2 en maken zuurstof aan, waardoor de lucht die je inademt schoner is. Dat is natuurlijk goed voor de gezondheid. Verder zorgt interieurbeplanting, zo beweert een aantal plantenexperts, voor een blijer gevoel en een beter humeur. Dat is natuurlijk altijd mooi meegenomen. Planten brengen je mentaal tot rust en helpen ook om je beter te concentreren op de activiteiten waar je mee bezig bent. Ook op kantoor zijn deze voordelen natuurlijk prettig! Een universitair onderzoek naar de effecten van planten op kantoor toonde zelfs aan dat de productiviteit met maar liefst 15 procent toenam. De stres en het ziekteverzuim op kantoor namen af, terwijl de medewerkers zich beter konden concentreren.

Plantenman.nl: kwaliteit en eenheid

Voordelen genoeg dus als je het besluit neemt om het interieur van jouw huis of op kantoor op te vrolijken met planten. Zorg in elk geval dat de interieurbeplanting die je kiest, past bij de uitstraling van de kamer, het kantoor of een andere ruimte. Zo creƫer je een visueel aantrekkelijk eenheid en krijgt de kamer een prettige atmosfeer. Neem eens een kijkje op de website van een van de grootste online aanbieders van kamer- en kantoorplanten en advies & realisatie: Plantenman.nl. En zoek een set fleurige planten uit om het klimaat in huis of op het werk te verbeteren!

Dit artikel is geplaatst door (E van Santen), gegevens zijn bekend bij en geverifieerd door de beheerder van deze website.