Mastervending exclusieve partner van Jacobs Douwe Egberts Professional

Mastervending is al een tijdje een leidende speler op de Belgische markt voor automaten via full-service contracten. Sinds 2016 is de speler ook de exclusieve partner van Jacobs Douwe Egberts Professional Belgium. Zij zijn dus de exclusieve aanbieder van de heerlijke Douwe Egberts koffie binnen bedrijven.

Dit partnership kwam niet als een verrassing. Al in 2009 startten de eerste samenwerkingen met Douwe Egberts. Deze goede samenwerking werd uiteindelijk omgezet in volledige exclusiviteit.

De nadruk op koffie is logisch. Nergens wordt er zoveel koffie gedronken als op bedrijven en de koffieautomaten draaien dan ook permanent overuren. Bovendien vinden werknemers de kwaliteit van hun koffie belangrijk en vinden ze een bedrijf dat goede koffie kan aanbieden een meerwaarde.

Naast koffie biedt Mastervending ook snack- en frisdrankautomaten aan, alsook waterkoelers, al is deze laatste slechts beschikbaar als een on-top service voor bestaande klanten.

Dit artikel is geplaatst door (hello), gegevens zijn bekend bij en geverifieerd door de beheerder van deze website.