Projectvloeren

Een professioneel gelegen projectvloer is een visitekaartje voor uw bedrijf. Of u nu kiest voor een vloer van laminaat of PVC, met een keurig afgewerkte vloer maakt u indruk op uw klanten of gasten. Projectvloeren zijn duurzaam en makkelijk in onderhoud. Wilt u uw bedrijf ook naar hoger niveau tillen? Laat u inspireren door de mogelijkheden voor de perfecte bedrijfsvloer voor uw onderneming.

De juiste keuze in projectvloeren

Het kan soms lastig kiezen zijn wat nou de perfecte vloer is voor uw bedrijf. Om u een duidelijk beeld te geven wat de mogelijkheden zijn bekijken we de eigenschappen van laminaat en PVC vloeren.

Laminaat bestaat uit houten vloerdelen die zijn opgebouwd uit meerdere samengedrukte lagen. Voor een projectvloer wordt HPL laminaat gebruikt. HPL betekent High Pressure Laminate en wordt gebruikt vanwege zijn sterke, dikke toplaag wat het laminaat slijtvast maakt. Laminaat heeft een warme uitstraling en kan in verschillende motieven gelegd worden. Niet alleen verkrijgbaar in houttinten, maar de laatste tijd ziet u ook steeds meer laminaat met speelse prints. Bent u de print zat dan is laminaat eenvoudig te verwijderen en te vervangen door iets nieuws. De laminaat vloer is een zwevende vloer en de vloerdelen worden in elkaar geklikt of gelijmd. Vanaf de muur is een minimale ruimte nodig van één centimeter, omdat hout onder temperatuursverschillen inkrimpt en uitzet. Een laminaat vloer behoort een levensduur te hebben van ten minste 20 jaar.
PVC is vergeleken met laminaat een zachtere en meer verende vloer. Een projectvloer van PVC is de hoogste kwaliteit voor een bedrijf. Deze bedrijfsvloeren bestaan uit vier lagen.

1. Geluidsisolerende onderlaag
2. Designfolie
3. Transparante PVC-laag
4. PU beschermlaag

PVC heeft dezelfde uitstraling als hout of natuursteen, maar ook met unieke designs kunt u van uw vloer een echte eyecatcher maken. Het grootste voordeel van een PVC vloer is dat deze de hoogste weerbaarheid biedt tegen slijtage en tegelijk een geluiddempend kenmerk heeft. PVC wordt niet aangetast door vocht, dus ook ideaal te gebruiken in vochtige ruimtes als bedrijfskeukens of doucheruimtes. PVC heeft weinig onderhoud nodig en is krasvast.

Jarenlang plezier van topkwaliteit

Het staat vast dat een vloer voor uw bedrijfsruimte of onderneming een lange duurzaamheid dient te hebben. Van een bedrijfsmatige vloer wordt veel meer gebruik gemaakt en zal dus slijtvaster moeten zijn dan een reguliere vloer in een woning. Wilt u investeren in een nette bedrijfsvloer dan is het belangrijk dat uw vloer gelegd wordt door echte vaklui. Met ervaren vloerleggers voorkomt u beschadigingen en een slechte afwerking. U heeft met een professioneel gelegde vloer de garantie dat deze jarenlang meegaat. Vanwege het onderhoudsvriendelijke karakter van een bedrijfsvloer is deze de laatste jaren enorm gestegen in populariteit. Geen vieze vlekken of slijtplekken meer in het tapijt, maar een strak en schoon vloeroppervlak. Vakantiewoningen, kantines, kantoren, winkels, hotels of praktijken zijn enkele voorbeelden die profijt hebben bij een projectvloer van PVC of laminaat. Hygiëne staat bij dit soort bedrijven voorop en met een nette vloer behaalt u het gewenste resultaat en laat u een betrouwbare indruk achter bij uw klanten of gasten. Een mooie, afgewerkte vloer is een investering meer dan waard.

Advies nodig?

Bent u overweldigd door de keuze? Weet u niet wat het beste aansluit op uw inrichting? Een staal van laminaat of PVC geeft u een idee van de textuur en kleur van uw vloer. Over het algemeen is een projectvloer van laminaat goedkoper dan een PVC-vloer. Laminaat is authentiek maar minder weerbaar tegen slijtage dan PVC. Met een hoog verbruik van de vloer is het dan ook altijd aan te raden om te investeren in PVC. Voor bijvoorbeeld een vergaderruimte staat een laminaat vloer geweldig en hoeft u zich geen zorgen te maken over slijtplekken of krassen. U kunt zich altijd vrijblijvend laten informeren en een offerte aanvragen bij Laminaat All-In Projectflooring in Hasselt.

Dit artikel is geplaatst door (Kunstgras Hasselt), gegevens zijn bekend bij en geverifieerd door de beheerder van deze website.