Luxe sta op stoelen voor in de woonkamer

Kunt u ook wel een extra steuntje in de rug gebruiken, denk eens na over een sta op stoel? Wanneer u op leeftijd bent kunnen zaken die voorheen nog vanzelf gingen, steeds lastiger worden. Het opstaan uit de stoel kan bijvoorbeeld een heuse opgave worden. Gelukkig hoeft u het zichzelf helemaal niet lastiger te maken. Schaf gewoon een sta op stoel aan en geniet van dat extra steuntje in de rug.

Wat kunnen de sta op stoelen voor u betekenen?

Stijve spieren of vermoeide armen en benen kunnen het moeilijk maken om op te staan uit de stoel. Sta op stoelen helpen u om soepeler te kunnen opstaan. Zo kan het zitvlak naar voren worden gekanteld waardoor u als het ware een zetje krijgt bij het opstaan. Dit gaan allemaal automatisch. U drukt het knopje in van de afstandsbediening voor de stoel en u wordt geholpen bij het opstaan.

Ruime keuze in sta op stoelen

Niet iedere sta op stoel is hetzelfde. De snelheid van het opstaan of de diepte van het zitvlak verschilt natuurlijk per stoel. Online kunt u de volledige collectie aan sta op stoelen bekijken. Alle stoelen worden tot in detail beschreven en u weet precies waar u aan toe bent.

In de showroom

Even ‘proefzitten’ en de sta op stoelen testen is sterk aan te raden. U kunt alle sta op stoelen gewoon komen testen in de showroom van bakers zitten & wonen. U wordt dan deskundig geholpen bij het vinden van de stoel die echt bij u past. U heeft een ruime keuze en wordt goed geholpen.

Kunt u dat steuntje in de rug ook wel gebruiken? Bekijk dan het volledige assortiment online of kom langs in de showroom voor meer informatie en hulp op maat. Voor als uw vragen kunt u altijd online of telefonisch contact met ons opnemen.

Dit reclame-artikel is geplaatst door (E van Santen), gegevens zijn bekend bij en geverifieerd door de beheerder van deze website.