Verwen jezelf door een van de kweektafels van Vertisign te kopen

Iedereen die veel van tuinieren houdt, kent de rug- en kniepijn die vaak het gevolg is van een hele dag in de tuin. Daar maakt Vertisign een eind aan door jou de mogelijkheid te geven een van de handige kweektafels te kopen. Je kunt de tafels gebruiken om jouw moestuinbak te verhogen en voortaan zonder last van je rug te genieten van de tuin. Is dit iets voor jou? Lees dan gauw verder.

Talloze voordelen

Door een van de kweektafels van Vertisign te kopen, profiteer je van talloze voordelen. Het belangrijkste voordeel werd hierboven al genoemd: je hoeft niet langer te bukken of op je knieƫn om aan je moestuin te werken. Maar er is nog veel meer. Door een van de kweektafels te kopen, kan je namelijk ook heel eenvoudig meerdere moestuinbakken op elkaar stapelen. Dit is natuurlijk ideaal als je een grote moestuin wilt, maar weinig ruimte hebt. Een laatste voordeel waar je van kunt genieten als je besluit een van de kweektafels te kopen, is het feit dat deze op wieltjes staan. Je kunt de plantjes dus altijd heel makkelijk verplaatsen naar de schaduw, zon of het kraantje. Ideaal, toch?

Nuttige accessoires

Als de hierboven genoemde eigenschappen nog niet genoeg zijn om jou te overtuigen een van de kweektafels te kopen, lukt dat met de accessoires misschien wel. Deze zijn namelijk zeer populair en kunnen jouw oogst nog succesvoller maken. Neem bijvoorbeeld eens een kijkje bij het klimrek. Dit eenvoudig te monteren rek is ideaal als je van plan bent hogere gewassen te planten. Het enige wat jij hoeft te doen is het rek aan de achterkant van de moestuinbak te monteren. De plantjes zullen er vervolgens vanzelf dankbaar in klimmen. Een tweede populaire accessoire die je kunt aanschaffen als je besluit een van de kweektafels te kopen, is de broeikap. Deze komt vooral van pas als je van plan bent vroeg in het seizoen al te beginnen met zaaien. Door de goede isolatie van de kap zijn de zaailingen beschermd tegen alle weersomstandigheden en kan jij voor je het weet genieten van een heerlijke oogst.

Makkelijk te monteren

Zodra je besloten hebt een van de kweektafels te kopen, hoef je deze alleen nog maar even te bestellen. Nadat je hem hebt ontvangen, is de montage namelijk zo gedaan. Je ontvangt standaard een duidelijke montagegids, waarin op overzichtelijke wijze wordt aangegeven hoe je de tafel in elkaar zet. Als het toch nog niet helemaal duidelijk is, kan je op de website van Vertisign ook nog een montagevideo bekijken. Kweektafels kopen was nog nooit zo makkelijk!

Neem contact op

Wil jij graag een van de besproken kweektafels kopen, maar heb je eerst nog een vraagje? Neem dan gerust eens contact op met de klantenservice van Vertisign.