Red label kopen?

Voor de echte whisky fans zal dit wel bekend voorkomen. Johnnie Walker red label, dit is een blended whisky van het wereldbekende merk Johnnie Walker. Whisky is een sterke drank die is gedistilleerd uit gegist graanbeslag en daarna is gerijpt op houten vaten. Deze drank heeft vaak een hele diepe smaak. Het merk Johnnie Walker heeft een uitgebreid assortiment in scotch whisky’s, met voor iedereen een passende whisky. Het is een assortiment met veel variatie, in het assortiment vind je onder andere de red label en de black label. Het zijn hele bekende whisky’s. De prijs van whisky wordt veelal bepaald door de leeftijd van de drank, de oudste zijn vaak het duurst. Voor wie een kleiner budget heeft, is een jonge whisky dus een betere keuze. Whisky staat er wel om bekend dat het een hoog alcoholpercentage heeft. Dit is dus voor de meer ervaren drinkers. Whisky kun je kopen in een drankwinkel.

Johnnie Walker

Johnnie Walker is een producent van samengestelde Schotse whisky’s. Het is de meest verspreide whisky ter wereld, het is namelijk te koop in zo’n 200 landen. Het merk Johnnie Walker is opgericht in 1820 door de man Johnnie Walker. Hij verkocht in dat jaar voor het eerst whisky in zijn winkel. Inmiddels is het een iconisch scotch whisky merk. In hun assortiment hebben ze een aantal hele goede scotch whisky’s, ook een paar hele betaalbare, waaronder de red label. Daarnaast hebben ze ook een aantal prijzigere en luxere flessen te bieden. Alle whisky’s zijn samengesteld, dat is ook waar het merk bekend om staat. Voor elk moment een fijne whisky om van te genieten.

Red label blended whisky

Red label is een samenstelling van ongeveer 35 graan- en malt whisky’s. Johnnie Walker red label is een blended whisky, een mix van lichte whisky’s die van oorsprong uit het oosten Schotland komen en veenachtige whisky’s uit het westen van Schotland. De mix van deze verschillende whisky’s creëren samen een hele uitzonderlijke diepe smaak. Red label is een combinatie die door zijn kruiden, kaneel en peper, onmisbaar is. Dit maakt de whisky herkenbaar voor drinkers ervan. De smaak van de whisky is een combinatie van fruitig zoet, appel, peer, vanille, in combinatie met een rokerige afdronk. Dit is ook typerend voor Johnnie Walker Red label. Dit en de kleur van het label, onderscheid deze whisky in het diverse assortiment van Walker. Een leuk feitje is dat de red label whisky de enige is die ook wordt gepromoot door het merk om te mixen met andere dranken en frisdranken.

Whisky kopen

Johnnie Walker red label koop je natuurlijk in een drankwinkel. Gezien het alcoholpercentage is het niet zomaar in de supermarkt te koop, maar alleen in een winkel met een vergunning daarvoor. Als je geen keuze kan maken is het altijd fijn om hulp te vragen van een medewerker. De red label is een keuze die niet snel verkeerd is. Gezien de populariteit en het feit dat hij goed te mixen is maar ook los genuttigd kan worden. Kortom, altijd een goede keuze!

Dit reclame-artikel is geplaatst door (thijs.seoiskey), gegevens zijn bekend bij en geverifieerd door de beheerder van deze website.