Alpina trial

Kinderen ontdekken het liefst de wereld om zich heen en zijn maar al te graag actief. Ze kunnen de hele dag door spelen en activiteiten doen. En dan natuurlijk buiten, want dit is de wijde wereld voor hun. Wat is er nou leuker dan buiten rondrijden op hun eigen fiets? Een fiets is iets wat voor ieder kind wel fijn is om te hebben. Het is goed voor hun ontwikkeling en gezondheid. Er zijn veel verschillende soorten en maten fietsen voor kinderen verkrijgbaar. Voor ieder kind is wel een passende fiets te vinden. Een van die bekende merken voor kinderfietsen is Alpina. De Alpina trial fiets is er voor de stoere jongens en meisjes die graag fietsen. Het is een fiets met de uitstraling van een mountainbike, dus echt voor de stoere kindjes gemaakt. Lees hier meer over wat de Alpina Trial bevat en in welke maten hij verkrijgbaar is!

De Alpina Trial fiets

De Alpina Trial heeft een echte mountainbike look. Dit komt door de stoere bar -ends.Een hele stoere fiets voor jongens en meisjes die houden van avontuur. De fiets is gemaakt voor avontuurlijke kinderen. De fiets maakt het makkelijker om over heuveltjes te crossen en over off road paadjes te gaan. Dit komt door zijn handige functies. De Alpina Trial heeft:

– drie versnellingen,
– een aluminium frame,
– een stabiel stuur,
– brede banden,
– snelle remmen (terugtrap- en handrem),
– verlichting en reflectoren.

Kortom de meest geschikte fiets voor kinderen. De versnellingen maken het makkelijk om te schakelen tussen zware heuvels en vlakke wegen. Het aluminium frame maakt het een lichte fiets en hij heeft een stabiel stuur. Wel zo veilig voor kinderen. De brede banden geven goede grip op iedere ondergrond. De Alpina Trial heeft een terugtraprem en handrem combinatie, zo kan ieder kind snel reageren en remmen als dat nodig is. De fiets komt in verschillende maten, namelijk 16” inch t/m 26” inch. Vanaf 20” inch heeft de fiets verlichting op batterijen en een slot. Vanaf 24” heeft de fiets drie versnellingen. Een hele geschikte fiets op alle wegen voor ieder kind. Met de stoere uitstraling en army prints is het de perfecte fiets voor avontuurlijke kinderen. Een leuk verjaardagskado om te geven. Fietsen is leuk en gezond voor kinderen.

Deze stoere fiets kopen

De Alpina Trial is een hele stoere fiets, met allerlei functies die het makkelijk maken om over iedere ondergrond te crossen. De perfecte fiets voor stoere jongens en meisjes. De groene kleur en de army print maken hem cool. Alpina is een van de meest bekende merken voor kinderfietsen. Ze staan er wel bekend om goede en veilige kinderfietsen te leveren. Ze komen in veel verschillende maten zodat de fiets beschikbaar is van jong tot oud. De Alpina Trial is verkrijgbaar in 6 verschillende maten. Bestel deze stoere fiets vandaag nog voor je kind! Je kunt hem makkelijk online bestellen, of in de winkel bekijken. Is deze fiets niks voor je kind? Dan zijn er ook nog talloze andere kinderfietsen te bestellen!