5 praktische relatiegeschenken om cadeau te doen aan klanten

Ben je ook van mening dat een relatiegeschenk leuk en praktisch moet zijn. Dan hebben wij de geschenken voor je gevonden. Er zijn namelijk leuke geschenken om te geven die voor klanten ook praktisch en bruikbaar zijn. Wat dacht je van een mooie bedrukte bidon of keycords. Deze kun je doorgaans overal voor gebruiken. Maar er zijn veel meer geschenken te vinden. Je kunt denken aan echte seizoensartikelen of pennen en aanstekers. Laten we ze even doornemen. Zodat jij de beste keuze kunt maken.

1. Denk aan bedrukte bidons

Een bidon is natuurlijk een cadeau die helemaal bij deze tijd past. Je kunt ze vinden in veel verschillende soorten, maten en ook nog eens personaliseren via Bidonwereld.nl. Er zijn heel veel leuke mogelijkheden als het over bedrukken gaat. Van een logo tot boodschap en zelfs een kortingscode komt voor. Zo kwam er pas geleden nog een bidon voorbij met een kortingscode voor de sportschool. Sporten met korting, laat je bidon zien!

2. Keycords als relatiegeschenk

Een keycord is een veelzijdig cadeau waar klanten zeker warm van kunnen worden. Je hebt ze in verschillende soorten en kan ze ook nog eens op veel manieren gebruiken. Dat is een heel groot voordeel dus als je op zoek bent naar een geschenk dat leuk is om cadeau te doen en ook gebruikt zal worden.

3. Pennen en notitieblokjes

De aloude pennen en notitieblokjes doen het nog altijd goed. Ze zijn er in veel verschillende soorten en maten. Dat kun je dus helemaal naar eigen inzicht bepalen en instellen. Waarbij je ook nog eens de nodige reclame aan pennen en notitieblokjes kunt meegeven. Pluk nog een velletje bijvoorbeeld. Het is gewoon leuk om creatief met relatiegeschenken aan de slag te gaan en ze te personaliseren.

4. Aanstekers als relatiegeschenk

De aansteker is de afgelopen jaren weer in opmars. Van de basic aansteker tot specifieke moderne aanstekers in allerlei kleuren en vormen. Wat is er niet mogelijk om over het logo of de bedrukking nog maar te zwijgen.

5. Echte seizoensartikelen

Een relatiegeschenk dat bij het seizoen past. Wat is er leuker dan dat. Van heerlijke likeur tijdens de koudere maanden tot waterpret tijdens de zomers. Het is allemaal mogelijk en je kunt het zo mooi, leuk en sportief maken als je zelf wilt.