De manier om een ​​legging te dragen om er modieus uit te zien

Legging voor dames zijn musthaves. Je zou minstens één zwarte legging in je garderobe moeten hebben. Je kunt het dragen als onderdeel van gelaagde outfits. Sommige vrouwen weten echter misschien niet hoe ze een legging op de juiste manier moeten dragen. Ze kunnen misschien niet beslissen of ze een legging of panty onder je kleding moeten dragen. Je bent echter vrij om de legging te mixen en matchen met alle outfits en schoenen. Je kunt in elk seizoen stijlvol zijn als je de onderstaande modetips volgt.

Algemene richtlijn bij het dragen van leggings

Als je een legging voor dames koopt, zorg er dan voor dat ze goed om je benen passen. Dit betekent dat ze niet te los of te strak zitten. Dan kan een legging als broek dienen. Je kunt ze combineren met langere shirts, hoodies of jassen. Houd er echter rekening mee dat de top die je draagt je billen bedekt. Je kunt een legging ook dragen met een rok, een korte broek of een jurk. Dan moet je selectief zijn bij het kiezen van de schoenen als je een legging draagt. Leggings zien er leuk uit als je ze combineert met sandalen, kniehoge laarzen of laag uitgesneden laarzen.

Een legging dragen voor een casual gelegenheid

Voor een casual look kun je je legging combineren met een simpel en schattig jurkje. Zomerjurken staan ​​mooi bij een katoenen legging. Zorg er echter voor dat de kleur van de legging overeenkomt met de kleur van de jurk. Als je een jurk met een patroon draagt, kies dan voor een effen legging. Een effen jurk moet worden gecombineerd met een legging met patroon. Om een ​​unieke look te krijgen, kun je een legging combineren met een korte broek of een rok. Zwarte leggings zien er het beste uit als je ze combineert met een spijkerbroek en casual schoenen. Je kunt ook lange jassen of T-shirts dragen.

Leggings dragen voor werk

Je moet ervoor zorgen dat je kantoor de werknemers toestaat om leggings te dragen voor het werk. Leggings zijn casual outfit, dus zelfs als je een legging van fancy materiaal draagt, ziet je uiterlijk er casual uit. Wanneer je je kleedt voor je werk, moet je de legging kiezen die is gemaakt van leer, suède of zwart fluwelen leggings. Houd er echter rekening mee dat je er onprofessioneel uitziet als je een legging en een overhemd draagt ​​voor je werk. Het is beter als je ze combineert met een chique top zoals een blazer of getailleerd jasje. Een losse top dragen is ook prima. Draag dan schoenen met gesloten tenen en hakken. Het is ook acceptabel om ze te combineren met lage zwarte laarzen. Voor casual Fridays kun je een legging combineren met een vloeiende tuniek.