TREND ALERT: COLOR BLOCKING IN SCHOENEN BIJ MANFIELD

Koop nu jouw nieuwe paar schoenen met colorblocking bij Manfield. Passend bij dé trend van 2022 hebben we bij Manfield een nieuwe dames en heren collectie vol diverse soorten schoenen met color blocking. De colorblocking komt vooral terug in onze sneakers en zorgt voor een sportieve en toch verfijnde uitstraling. Om stijlvol voor de dag te komen schaf jij jouw nieuwe paar schoenen aan bij Manfield. Ben jij op zoek naar een nieuw paar schoenen met net dat beetje extra? Bekijk dan nu onze nieuwe collectie en shop jouw nieuwe paar online of in één van onze winkels! Lees snel verder en kom er ook meteen achter hoe jij jouw nieuwe schoenen van Manfield kunt stijlen bij een bruiloft, op kantoor, een tuinfeestje, naar de dierentuin en naar een festival!

VERSCHILLENDE KLEUREN IN JE SCHOENEN

De herencollectie van Manfield bestaat uit sneakers met verschillende kleurtinten en materialen in één schoen. Op die manier krijg je dat echte kleurblokken effect in een schoen. Kleurtinten die je in dit jaar veel terug ziet komen zijn de natuurlijke tinten, denk hierbij bijvoorbeeld aan beige, bruin en off white. Daarnaast zijn de clean kleuren zoals donkerblauw en donkergroen ook helemaal terug. De colorblocking zorgt voor een uniek effect in de schoen en het leuke is dat verschillende kleuren gecombineerd worden die je niet snel verwacht. Deze schoenen draag je naar je werk, een dagje uit of juist tijdens een casual diner. De herenschoenen krijgen een sportieve uitstraling en zorgen toch voor een mannelijke look.

In de damescollectie zie je de colorblocking vooral terug in de sneakers. Deze gaan vaak samen met een mooie chunky zool wat de sneakers en de look net dat beetje extra geven. Met colorblocking val je echt op. Het is de bekendste trend van 2022 en volledig passend bij het zomerseizoen.

De schoenen van Manfield in de nieuwe dames- en herencollectie zijn van hoge kwaliteit en zijn daardoor perfect voor wanneer je op zoek bent naar schoenen waar je lang plezier van zult hebben. We raden je aan deze schoenen goed te verzorgen. Verzorg de leren schoenen met de collonil carbon pro, waardoor jouw schoenen maximaal beschermd worden tegen vuil en water. Schaf je suède schoenen aan? Dan raden we je de suède/nubuck spray aan in transparant, waardoor de bijzondere stof beschermd blijft. Wanneer de sneakers een mix hebben van verschillende materialen raden we je aan de sneakers in te sprayen met de Natural Trendspray. Deze spray past bij elk materiaal.

HOE COMBINEER JE SCHOENEN MET COLOR BLOCKING?

In de dames collectie van dressing up vind jij verschillende soorten sneakers terug. Ga je naar een foodtruck festival of ben je te gast op een bruiloft? Bij Manfield shop jij nu jouw favoriete gelegenheidssneakers gemakkelijk online of in één van onze winkels! Naar een festival kun je kiezen voor een nette bermuda met een klein sokje en een platform sneaker. Gooi een mooie blazer over je blouse en je bent klaar om te gaan. Heb je nog een tasje nodig? Bekijk dan eens ons aanbod in de accessoires sectie; van tassen tot zonnebrillen en van zonnebrillen tot sieraden. Bij Manfield kun je meteen jouw hele look bij elkaar vinden en ben je klaar om naar een leuk uitje te gaan.

Het voordeel van sneakers is dat ze niet alleen in de zomer gedragen kunnen worden, maar dat ze in de winter ook niet in de kast hoeven te staan. Draag ze het hele jaar door met een pantalon in combinatie met een t-shirt of een dikke trui. Bij een diner party draag jij jouw nieuwe platform sneakers onder een wikkelrok met een mooi blouseje. Ga je een dagje naar de dierentuin? Draag de sneakers dan onder een pantalon met een lange jas en een dunne sjaal.

Fijn aan de sneakers is dat ze zorgen voor een stijlvolle look en tegelijkertijd zorgen voor maximaal loopcomfort. De hele dag kun jij bewegen op jouw nieuwe paar sneakers van Manfield!