Het dragen van modieuze handgemaakte schoenen van Pertini

Ben je op zoek naar mooie handgemaakte schoenen en sandalen gemaakt met persoonlijkheid? Dan kun je  kiezen voor Pertini schoenen. Dit Spaanse schoenenmerk staat bekend om het ontwerpen van mooie schoenen gemaakt van het fijnste leer. Dit merk, opgericht in 1980, handhaaft nog steeds het unieke ontwerp van elke schoen door gebruik te maken van subtiele details. Het kenmerk van schoenen van Pertini is het gebruik van mooie details van veters, borduursels en perforaties. Bovendien biedt deze schoenenfabrikant een breed scala aan schoenstijlen om aan je behoeften te voldoen. Je kunt bijvoorbeeld loafers, veterschoenen, enkellaarzen, instapschoenen of sandalen kopen. Hier zijn enkele aanbevelingen voor schoenen en sandalen van deze Spaanse schoenen fabrikant.

Loafers voor casual gelegenheden

Pertini biedt veel modellen loafers aan. Je kunt een eenvoudig ontwerp hebben van slip-on of schoenen met leuke details. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor loafers van suède. Deze schoenen zien er prachtig uit met gouden ketting accessoires erop. Daarnaast zijn de schoenen voorzien van vele kleine gaatjes voor ventilatie. Je kunt deze loafers dus heel comfortabel dragen omdat de lucht in en uit de schoenen kan stromen. Daarnaast kun je ook kiezen voor elegante loafers met slangenprint. Deze schoenen hebben gesp accessoires aan de bovenkant.

Elegante Chelsea-laarzen

Als je op zoek bent naar elegante schoenen voor formele gelegenheden, dan kun je kiezen voor bruine leren Chelsea boots met lage hakken. Deze Chelsea boots zijn gemaakt van kalfsleer. Vervolgens zijn ze voorzien van een elastische schacht. Zo kun je de schoenen probleemloos aan- en uittrekken. Wil je daarnaast laarzen met een sportief design, dan kun je kiezen voor enkellaarsjes van suède en zacht kalfsleer. Deze laarzen zijn voorzien van een ritssluiting zodat je gemakkelijk in en uit de schoenen kunt stappen. Voor accessoires hebben deze schoenen drie goudkleurige gespen aan de zijkanten.

Slingback schoenen

Ben je op zoek naar comfortabele schoenen om door het winkelcentrum te slenteren? Dan is het dragen van slingback schoenen met lage hakken de juiste optie. Deze slingback schoenen zijn verkrijgbaar in vele kleuren en stijlen. Je kunt bijvoorbeeld schoenen kiezen van leer met slangenprint, cognac suède of blauw lakleer. De slingback is voorzien van een elastische band aan de achterkant van de hiel. De schoenen kunnen dus stabiel zijn als je ze draagt. De vorm van de tenen is puntig. Deze stijl zorgt ervoor dat je er chic en vrouwelijk uitziet. Verder passen deze leren slingback schoenen bij elke outfit doordat het design tijdloos is.