Pieces kleding met een uniek karakter

De individualiteit en het unieke karakter van jonge vrouwen worden weerspiegeld in de kledinglijnen van Pieces. Deze kledingcollectie heeft een uniek Europees tintje, voornamelijk beïnvloed door het minimalisme van Scandinavisch design. Alle prijzen liggen binnen het bereik dat de meeste mensen kunnen betalen. Er is hier niets dat je een arm en een been zal kosten. Omdat de t-shirts, jeans en sweatshirts allemaal gemakkelijk te dragen zijn, hoef je niet in te leveren op comfort. Leggings, jurken, truien, rokken en shirts maken allemaal deel uit van de relaxte kledingcollectie van het label, die ideaal is voor het weekend. Het merk heeft altijd de meest gewilde stijlen van het seizoen bij de hand, dankzij het vermogen om bij te blijven met de laatste trends. Modebewuste vrouwen en meisjes die het leven niet al te serieus nemen zullen van deze collectie genieten. Bovendien zijn er verschillende riemen, tassen, handschoenen en sjaals verkrijgbaar om het ensemble compleet te maken. Met al deze opties in de hand, moet je op zijn minst een stukje hebben van wat Pieces aanbiedt.

Terugblik op de geschiedenis van Pieces

In Aarhus, de tweede grootste stad van Denemarken, werd Pieces voor het eerst geïntroduceerd in 2003. Het bedrijf werd opgericht om tegemoet te komen aan de behoeften van jonge vrouwen die op zoek waren naar modieuze kleding tegen een redelijke prijs. Pieces is vandaag de dag een geliefd merk in West-Europa, vooral bij dames die hun individuele gevoel voor mode willen uitdrukken. Pieces valt onder een overkoepelend bedrijf met de naam Bestseller, dat werd opgericht door Holch Provslen, een Deens zakenman. Bestseller zelf is een miljarden collectie van 20 grote modemerken zoals Femme, Jack & Jones, en Vera Moda, om er maar enkele te noemen. Met zijn bescheiden begin is Pieces sindsdien uitgegroeid tot een van de meest populaire modemerken voor vrouwen.

Ruime keuze aan opties online beschikbaar

Jurken met opvallende ontwerpen en maxi rokken in de mooiste kleuren en tinten kunnen geweldige toevoegingen aan uw kast zijn. Beide kunnen ook worden gecombineerd met een ondoorzichtige panty en zwarte Chelsea laarzen om nog meer op te vallen. Een edgy outfit die makkelijk te dragen is, is het resultaat van het combineren van vrouwelijke rondingen met mannelijke elementen. Zachte, baggy truien of pastelkleurige sweatshirts staan ook prachtig bij een leerachtige legging. De preppy stijl van een top met pofmouwtjes gecombineerd met een broek van 34 en ballerina’s is uitstekend geschikt voor gelegenheden overdag. Bij dit label kun je terecht voor een verscheidenheid aan benodigdheden, zoals T-shirts met lange mouwen en smalle jeans in donkere kleur. Bh’s en korte modellen zijn ook verkrijgbaar in kanten ontwerpen.

Bestel vandaag nog jouw Pieces kleding en accessoires door online een bestelling te plaatsen bij Sans-online.nl.